Είτε χάσει είτε κερδίσει ... από την βαρονία της "Κολομβίας των Βαλκανίων" ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας ήρθαν για μείνουν!



Οι αυριανές κάλπες έχουν βαρύνουσα σημασία οχι για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα αλλά για τους ίδιους τους Ελληνες και τις ζωές τους. 
Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μην κάνει την ανατροπή ...στον πόλεμο που δέχθηκε από όλα αυτά τα κέντρα εξουσίας που συγκρούστηκε και ως ένα βαθμό τα αντιμετώπισε στο θέμα της ολοκλήρωσης του έργου της πρώτης κυβέρνησης του ...αλλά όχι όμως στο να ελέγχουν την ενημέρωση αλλά και τα οικονομικά κέντρα παρασιτισμού που για δεκαετίες είχαν στήσει στον τόπο  για να λυμαίνονται το χρήμα και τον εθνικό πλούτο και έφεραν την χώρα στην χρεοκοπία ...ενώ οι ίδιοι μακροημερεύουν, αλλά θα είναι παρόν και θα είναι εδώ.
Με ένα ισχυρό ποσοστό στους Έλληνες που τον πίστευαν και τον πιστεύουν αλλά και ένα διεθνή σεβασμό στην προσωπικότητα και το κύρος του Τσίπρα ...ως ένας ηγέτης που δεν είναι ετερόφωτος και φυτευτός γόνος πολιτικών οικογενειών κάνοντας την μαριονέτα των καρτέλ των βαρόνων της διαπλοκής σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Άλλωστε όλοι οι φυτευτοί ...γόνοι πολιτικών τζακιών συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση. Να είναι πολιτικές ορντινάντσες των βαρόνων που τους χρηματοδοτούν να είναι αυτό που είναι και να μακροημερεύουν οικονομικά και κοινωνικά ως οικογένειες και πολιτικά τζάκια. 
Βέβαια όταν ήρθε η καταστροφή και η χρεοκοπία όλοι πιστεύαμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία τους κατάλαβε ....και πλέον δεν τους ξανά εμπιστεύεται.
Κάναμε λάθος...Κάποιοι τους ξανά πιστεύουν ...και τους δίνουν μια νέα ευκαιρία να τους ξανά χρεοκοπήσουν.
Οπότε ...μοιραία αν το αυριανό εκλογικό αποτέλεσμα είναι μια  ακόμη νίκη του Καρτέλ της Κολομβίας των Βαλκανίων ο ελληνικός λαός θα είναι σε μια ακόμη άγνωστης έκβασης περιπέτεια.
Πάντως  ...σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας θα είναι εδώ και για  πολλά χρόνια να διορθώσει και αυτό το λάθος αλλά και να εμποδίσει τα καταστροφικά τους σχέδια για τους περισσότερους Ελληνες