Αποκλειστικό : Εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή στη Βουλή για τις ευθύνες ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση της αρρώστιας του Θέμου Αναστασιάδη θα καταθέσουν Μπογδάνος και Αδωνις ΒΙΝΤΕΟ


Εξελίξεις αναμένονται μετά τις εκλογές και την νίκη της Ν.Δ όπου ο απελευθερωτής Μπογδάνος και ο Αδωνις μετά τις δηλώσεις τους οτι ευθύνεται ο Συριζα για τον θάνατο του μακαρίτη Θέμου Αναστασιάδη δεν θα αφήσουν το θέμα να περάσει έτσι.
Σύμφωνα με έγκυρες αλλά μη διασταυρωμένες πηγές θα μαζέψουν υπογραφές για να κατατεθεί αίτηση σύστασης εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει τις του ΣΥΡΙΖΑ για να κάτσουν στο σκαμνί.
Δείτε τι έλεγε το ρεπορτάζ τις προηγούμενες μέρες 
Στην άποψη ότι για το θάνατο του δημοσιογράφου και εκδότη Θέμου Αναστασιάδη «ευθύνεται» ο ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος στη διάρκεια της διαδικτυακής εκπομπής του κ. Γεωργιάδη.
Συγκεκριμένα, η συζήτηση άρχισε με τον Κ. Μπογδάνο να θυμάται την απόλυσή του από τον ΣΚΑΪ και την άμεση πρόσκληση που δέχθηκε από τον Θέμο Αναστασιάδη να συμμετάσχει στον ραδιοφωνικό σταθμό που ετοίμαζε εκείνο το διάστημα. Στο σημείο αυτό συμπλήρωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και ο Θέμος Αναστασιάδης δέχθηκαν «ελεεινό πόλεμο» από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Ά. Γεωργιάδης υπερθεμάτισε, λέγοντας ότι ο Θ. Αναστασιάδης «κυνηγήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με τρόπο που λίγοι άνθρωποι μπορεί να έχουν κυνηγηθεί σε αυτή τη ζωή. Πιστεύω ότι για το θάνατό του ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Εννοώ ψυχολογικά τον επιβάρυνε τόσο πολύ, του δημιούργησε τόσο φόβο τέτοιο ψυχικό φόρτο από αυτό το ανηλεές κυνηγητό που στο τέλος ο άνθρωπος έσκασε», και αναφέρθηκε και σε έτερο εκλιπόντα, τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο, για τον οποίο είπε ότι του έκαναν «bullying» για τη Novartis, με τον Κ. Μπογδάνο να συμφωνεί, επικαλούμενος μάλιστα τον Πλάτωνα, τον Πυθαγόρα και τον ιερό Χρυσόστομο.
http://www.topontiki.gr/