Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σάρωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο debate που έστησε και συμμετείχε μόνος τουΑδυσώπητα συνεχίζει να σφυροκοπά τους πολιτικούς τους αντιπάλους ο τιτάνας Πανίκας Ψωμιάδης, ακόμη κι αν αυτοί δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμη. Ο μεγάλος άρχοντας της σαλονικιώτικης πολιτικής σκηνής έχει αποδειχτεί απίστευτα εφευρετικός (1234) στο να μας μη μας αφήσει να ξεχάσουμε ότι κατεβαίνει για δήμαρχος, όπως με το υπέροχο βίντεο που η γλυκιά λαϊκοδεξιά φυσιογνωμία του υποχωρεί για μια στιγμή, προκειμένου να πεταχτεί ο Terminator που θα θερίσει όσους ρυπαίνουν την πόλη.
Με αυτά και με αυτά, ήταν σαφές πως ο Ζορό είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε ζόρικο (no pun intended) εμπόδιο, όπως ότι κανένας δεν φαίνεται να ψήνεται να τον καλέσει σε debate. Δεν χρειάζεται να περιμένεις τον κάθε φλώρο να σε καλέσει σε debate όμως αν μπορείς να κάνεις ένα μόνος σου και φυσικά αυτό ακριβώς έκανε ο Παναγιώτης μας: Έστησε ένα αυτοσχέδιο, το οποίο είχε σαν θέμα το «Γνωρίζεις τη Θεσσαλονίκη;».
Το εκπληκτικό εδώ είναι ότι ο υποψήφιος δήμαρχος κατάφερε να απαντήσει όλες τις ερωτήσεις, καθώς είχε την τύχη αναφέρονται σε περιόδους που ήταν στα μέσα και στα έξω της τοπικής αυτοδιοίκησης της πόλης. Το αποκορύφωμα είναι στο φινάλε, όπου ο Πανίκας εξεγείρεται απέναντι σε μια random  εθνομηδενίστρια η οποία προσπάθησε να πει ότι ποτέ δεν γίνονταν εκδηλώσεις στη μνήμη του Μεγαλέξανδρου.
Δίδαξε τους μπαλίτσα Ζορό της καρδιάς μας:
https://luben.tv/stream/180306

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…