Κλείνουν την εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά. Κλείνουν και τον τάφο τους !


Ολοταχώς προς τον κουβά φαίνεται πως οδεύει η εκπομπή «Άντε Γεια» του βετεράνου αθλητικού αναλυτή Τάκη Τσουκαλά, ή τουλάχιστον το τηλεοπτικό της σκέλος. Η εκπομπή, η οποία είχε ήδη μπει στον πάγο από το Νέο Κανάλι Έψιλον μετά την αφιέρωση που έκανε ο παρουσιαστής της στον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, Θανάση Αντετοκούμπο, μάλλον πάει να μείνει μόνιμα στο μαύρο μετά την τιμωρία του καναλιού από το ΕΣΡ.
Πιο συγκεκριμένα, τo Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ανακοίνωσε πως για τον ρατσιστικόχαβαλέ του Τάκη Τσουκαλά, το Νέο Κανάλι Έψιλον θα τιμωρηθεί με μία ημέρα διακοπή προγράμματος. Επίσης, για τον «προσβλητικό λόγο στην εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά “Άντε Γεια” σε βάρος του παίκτη μπάσκετ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, Θανάση Αντετοκούμπο», το κανάλι που τον φιλοξένησε θα πρέπει να σκάσει 30.000 ευρώ πρόστιμο.
Να σημειωθεί πως στην απόφαση του ΕΣΡ λειτούργησε ως ελαφρυντικό πως το κανάλι έχει κόψει εδώ και μέρες την εκπομπή, πριν το Συμβούλιο καταλήξει. Αυτό προφανώς δε σημαίνει ιδιαίτερα θετικά πράγματα για τον Τάκη Τσουκαλά, η εκπομπή του οποίου δεν αναμένεται ναεπανέλθει στο κανάλι, αλλά να συνεχίσει μόνο από Youtube, όπου και ακόμη προβάλλεται.