Μετανοείτε Ο Βορίδης έβαλε τη γραβάτα με τους... σταυρούς και βγήκε στο ΣΚΑΙ (Video)



Τον δικό τους ... «ιερό πόλεμο» έχουν ξεκινήσει από το πρωί στο ΣΚΑΙ και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα».
Ο «γαλάζιος» βουλευτής φαίνεται πως δεν έχει πτοηθεί ούτε από αυτά που του έχουν σούρει οι χρήστες του twitter μετά τους λαϊκισμούς του πως δεν θα μπορούμε να βάλουμε φάτνη, ούτε μπορούμε να γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα δημόσια αν επικρατήσει η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ , αλλά ούτε και από το χθεσινό ηχηρό ράπισμα, από τα χείλη του ιδίου του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου χαρακτηρίζοντας «μικρότητες» τέτοιου είδους δηλώσεις.
Μάλιστα, ο  Τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ προσάρμοσε ακόμα και τη… γραβάτα με τη θεματολογία της συζήτησης. Όπως επισήμανε η Μαρία Αναστασοπούλου η γραβάτα αυτή «δεν είναι καθόλου τυχαία» και πώς θα μπορούσε άλλωστε αφού ήταν γεμάτη… σταυρούς.
Τότε ο Δημήτρης Οικονόμου δίχως μάλλον να το πολυσκεφτεί έδωσε... «συγχαρητήρια» στον Μάκη Βορίδη για την επιλογή του αυτή, ενώ ο «γαλάζιος» βουλευτής απέρριψε τους ισχυρισμούς περί σημειολογίας και είπε πως απλώς του αρέσει αυτή η γραβάτα. Τότε η η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ επανήλθε και είπε φωναχτά αυτό που σκεφτόμασταν οι περισσότεροι εκείνοι την ώρα: «ναι, καλά…».