Με 100% αυθεντικό Πατουλικό στυλ στόλισε γιορτινά το Λευκό Οίκο η Μελάνια Τραμπ


Με μια διακόσμηση στην οποία θα αισθανόταν εξαιρετικά άνετα η χρυσή οικογένεια του Αμαρουσίου επέλεξε να στολίσει το Λευκό Οίκο η σύζυγος του πορτοκαλί πλανητάρχη, Μελάνια Τραμπ. Παρά τις προσπάθειες του Ντόναλντ για το αντίθετο, η οικογένεια Τραμπ κατάφερε να φτάσει τα δεύτερα Χριστούγεννα στο προεδρικό μέγαρο των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα η Μελάνια να αποφασίσει να δώσει τον χρυσότερο της εαυτό για το χριστουγεννιάτικο στόλισμα του διάσημου κτηρίου.
Μάλιστα σύμφωνα με δηλώσεις της, το theme της τραμπικής διακόσμησης είναι η ιστορία και οι Αμερικανικές παραδόσεις. Η αλήθεια είναι ότι με βάση την τελική μορφή της διακόσμησης ίσως υπάρχει ένα υπόγειο μοτίβο Χρυσού Αιώνα του Τραμπισμού, αλλά αυτό ίσως χρειαστεί να φτάσουμε μέχρι τα απομνημονεύματα της Μελάνια για να το μάθουμε.
Όπως δήλωσε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ:
«Είναι αυτή τη χαρούμενη στιγμή του χρόνου που στολίζουμε το Λευκό Οίκο για την Χριστουγεννιάτικη περίοδο. Το φετινό μας θέμα τιμά την καρδιά και το πνεύμα των Αμερικανών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές αλλά και το προσωπικό που δούλεψαν για να στολίσουν τους χώρους του Λευκού Οίκου για την εορταστική περίοδο. Εκ μέρους της οικογένειάς μου, ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Χαρούμενο το Νέο Έτος.»
Το πιο εντυπωσιακό σε αυτή τη δήλωση είναι φυσικά ότι βρέθηκαν εθελοντές για να βοηθήσουν σε αυτή την υπόθεση. Η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες περιλαμβάνει πάνω από 40 δέντρα στοιχίζονται στην ανατολική πλευρά του Λευκού Οίκου, μπλε και χρυσά στολίδια στην τραπεζαρία, ένα δέντρο σε κάθε γωνιά της βιβλιοθήκης, ένα κεντρικό δέντρο ύψους 5,5 μέτρων περίπου που είναι τυλιγμένο  με μία μπλε βελούδινη κορδέλα με χρυσές λεπτομέρειες και φυσικά διάφορους random αετούς και άλλα τέτοια. Μάλιστα, ο Λευκός Οίκος περιμένει φέτος κάπου 30.000 επισκέπτες που θα θελήσουν να δουν όλο αυτό το τσίρκο από κοντά.