Παγκόσμιο οικονομικό κραχ ! Ο Ψινάκης αποσύρεται της πολιτικής!



Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν χάναμε και τον Πατούλη. Θέμα:
Μπορούν να αρχίσουν να θρηνούν από τώρα οι κάτοικοι του Μαραθώνα και της χώρας γενικά, καθώς το απόλυτο τοτέμ της γκλαμουριάς και της λάμψης στην Ελλάδα μόλις ανακοίνωσε ότι δε θα συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές του 2019. Μιλάμε φυσικά για τον Ηλία τον Ψινάκη, ο οποίος επιβεβαίωσε σήμερα πως δεν έχει σκοπό να ξανακατέβει για δήμαρχος στο Μαραθώνα. Οι πληροφορίες πως ο μάνατζερ και γενικώς μαν της φάσης στην Ελλάδα πήρε την απόφασή του όντας κλονισμένος από τη χτεσινή καταδρομική επίθεση που δέχτηκε από τον Στέφανο Χίο ελέγχονται τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.
Οι δραματικές αυτές εξελίξεις προέκυψαν μετά από το  τρισάγιο που έκανε στο Μάτι ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, από όπου φυσικά δεν έλειπε ο Ψινάκης. Όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον νυν βοεβόδα του Μαραθώνα για τους σκοπούς του στην πολιτική, ο Ηλίας Ψινάκης σκότωσε χωρίς πολλά πολλά τα όνειρα των οπαδών του:
«Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος. Εγώ θα εκτελέσω την αποστολή μου και χρειάζομαι επειγόντως διακοπές μετά.»
Eνώ όταν του ζήτησαν να διευκρινίσει το αν οι καταστροφικές πυρκαγιές σε Μάτι και Ραφήνα έπαιξαν κάποιο ρόλο σε αυτή του την απόφαση:
«Δεν ξέρω. Με το “αν” δεν γράφεται Ιστορία. Εγώ θα πάω να ξεκουραστώ τέσσερα χρόνια και αν ζούμε βλέπουμε.»
Δείτε το βίντεο:
Δυστυχώς το ελληνικό γκλάμουρ μένει και επίσημα χωρίς αξίωμα. Εκεί που κάποιος καλούσε τους πολίτες του Μαραθώνα στο Nammos για γενέθλια, τώρα θα πρέπει να βολευτούν με καμιά προβατίνα στα Καλύβια.
Τουλάχιστον θα έχουμε πάντα τον Πατούλη.