Καθηγητής δείχνει κατά λάθος τσόντα στους φοιτητές του, για homework κυριολεκτικά και μεταφορικά


Το μάθημα της ζωής τους πήραν οι κάπου 500 μαθητές που παραβρέθηκαν σε μια διάλεξη εισαγωγικής ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο στον Καναδά, όταν για κάποιο λόγο ο καθηγητής τους αποφάσισε να τους δείξει λίγη καλή τσόντα με τον προτζέκτορα: πιο συγκεκριμένα, ένα γιαπωνέζικο hentai. Σύμφωνα με την εφημερίδα του πανεπιστημίου, η επική στιγμή που το μεταφορικό homework έγινε πιο κυριολεκτικό από ποτέ αποθανατίστηκε στο Snapchat, ώστε να ζήσει στις καρδιές μας για πάντα.
Δεν γνωρίζουμε το γιατί ο καθηγητής αποφάσισε να εντάξει το συγκεκριμένο διδακτικό υλικό στο μάθημά του αλλά οι φοιτητές του φάνηκαν να το εκτιμούν δεόντως. Aν κρίνουμε από το βίντεο πάντως , πέρα από αυτούς που άρχισαν να γελάνε υστερικά, υπήρχαν και κάποιοι που σηκώθηκαν να φύγουν. Ήρωας της ημέρας είναι σε κάθε περίπτωση ένας θεούλης που έχει ξεμείνει να κοιτάει το θέαμα κρατώντας το κεφάλι του με τα χέρια του, μην μπορώντας να πιστέψει με τίποτε αυτό που συμβαίνει.
Δείτε το βίντεο:
Το πανεπιστήμιο του Τορόντο ανακοίνωσε πως παρέχει υποστήριξη σε όσους έπαθαν τραύματα από αυτά που αντίκρισαν. Επίσης, ο εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Ντον Κάμπελ δήλωσε πως οι καθηγητές είναι ενήμεροι για το τι έχει συμβεί, αλλά δεν πρόκειται να σχολιάσουν κάτι παραπάνω.
Το σίγουρο είναι πως αυτό το μάθημα οι φοιτητές δεν πρόκειται να το ξεχάσουν ποτέ.