Αφού μετέτρεψε σε “κυβερνητικό αεροσκάφος” το τρένο των start uppers ο Γιάννης Λοβέρδος προσπάθησε να κάνει προπαγάνδα με φωτογραφία από το 2011…




Μετά το “κυβερνητικό αεροσκάφος” που ταξιδευει στους αιθέρες με παράθυρα ανοιχτά και είναι τρένο … ο Γιάννης Λοβέρδος (που ρεπορτάζ τον φέρνουν ως ενδιαφερόμενο να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην νεότευκτη περιφέρεια Δυτικής Αττικής, μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη) ξαναχτύπησε με “εξωγήινη” ανάρτηση στο Twitter.
Για πέστε μου ειλικρινά, βρε σύντροφοι Συριζανέλ, πόσο επικίνδυνος για τη δημόσια τάξη κι ασφάλεια είναι αυτός ο παππούς, που κρατάει μια ελληνική σημαία, για να τον κυνηγούν τρεις κρανιοφόροι, πάνοπλοι, εξαγριωμένοι ΜΑΤατζήδες;“, τουιτάρισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με άνδρες τον ΜΑΤ να κυνηγούν έναν ηλικιωμένο.
Μόνο που απηύθυνε το ερώτημα σε λάθος “συντρόφους”, μιας και με μια πρόχειρη έρευνα στο google θα δει κανείς ότι πρόκειται για στιγμιότυπο από τις μεγάλες διαδηλώσεις της 28ς και 29ης Ιουνίου του 2011, ημέρες κατά τις οποίες η Βουλή ενέκρινε το Μεσοπρόθεσμο της κυβέρνησης Παπανδρέου και στην πλατεία Συντάγματος βρισκόταν το κίνημα των “Αγανακτισμένων”.
Αγανακτισμένος ο Γ. Λοβέρδος με τους “Συριζανέλ”, αλλά η προπαγάνδα δεν του βγήκε…
* Η επίμαχη φωτογραφία που είχε αναρτήσει ήταν αυτή που δημοσιεύουμε. Μετά την κατακραυγή από τους χρήστες του διαδικτύου, ο Γ. Λοβέρδος κατέβασε την ανάρτηση του από το Twitter.
Πηγή: left.gr