Έχασε την παρθενιά του: O άνδρας με το βιονικό πέος το «έκανε» για πρώτη φορά στα 45 του!



Άργησε λίγο αλλά τελικά τα κατάφερε. Ο λόγος για τον 45χρονο Αντριου Γουάρντλ, με το βιονικό πέος που έχασε την παρθενιά του αφού το «έκανε» για πρώτη φορά!

Ο Άντριου Γουάρντλ από το Μάντσεστερ είχε γεννηθεί χωρίς πέος.
Τον περασμένο Ιούνιο υπεβλήθη σε εγχείρηση προκειμένου να του προστεθεί ένα βιονικό πέος το οποίο είχε φτιαχτεί από το δικό του δέρμα.
Έπρεπε όμως να περιμένει έξι εβδομάδες προτού το «κάνει» για πρώτη φορά στη ζωή του.
Και η στιγμή αυτή ήρθε…
Με το που πάτησε το κρυμμένο στη βουβωνική χώρα κουμπί, το «απίστευτα μεγάλο» νέο πέος του, όπως ο ίδιος το έχει χαρακτηρίσει, τέθηκε σε λειτουργία και μπόρεσε να το «κάνει» με την παιδική του φίλη Φέδρα Φαμπιάν καθώς ετοιμάζονταν για μια ρομαντική απόδραση στο Αμστερνταμ.
«Δυο μέρες πριν φύγουμε για Αμστερντ κάναμε σεξ» είπε ο Γουάρντλ στην Sun τονίζοντας ότι «ήταν ωραίο και φυσικό, έτσι ακριβώς όπως θα ήθελα».
Το σεξ διήρκεσε μισή ώρα και αισθάνθηκε, όπως είπε, φανταστικά.
Ο ίδιος δήλωσε πολύ ευχαριστημένος με το νέο βιονικό του πέος.
Η 28χρονη Φέδρα Φαμπιάν από την πλευρά της ειε ότι το σεξ ήταν καταπληκτικό και ότι το πέος του Γουάρντλ φαινόταν φυσιολογικό παρά το γεγονός ότι είχε διογκωθεί ιδιαίτερα από το αλατούχο υγρό για να μπορεί να επιτελέσει τις λειτουργίες για τις οποίες είναι προορισμένο.
Το βιονικό πέος του Γουάρντλ, μάλιστα, είναι πλήρως συνδεδεμένο με τους όρχεις του, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό το ζευγάρι να μπορέσει να κάνει παιδιά.
Ο γιατρό που έφτιαξε το πέος του Γουάρντλ στα εργαστήρια δήλωσε ότι ετοιμάζεται τώρα να κάνει δοκιμές για να δει αν το ζευγάρι θα μπορούσε να συλλάβει φυσιολογικά.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μπορώ να προχωρήσω μπροστά, αλλά νομίζω ότι η πρώτη φορά σεξ για μένα σημαίνει περισσότερα πράγματα από ότι για τους υπολοίπους.
»Φυσικά ανυπομονούσα να κάνω σεξ. Αλλά για μένα δεν είναι το σεξ αυτό καθεαυτό που μετράει.
»Το βιονικό μου πέος θα με βοηθήσει να γίνω και πάλι κανονικά μέρος της κοινωνίας», είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες, όταν έκανε την εγχείρηση ο Γουάραλντ στην Daily Mail.
Ο Άντριου γεννήθηκε με εξόσφυση της ουροδόχου κύστης, χωρίς πέος, κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί σε έναν στους 20 εκατ..
Ως παιδί υποβλήθηκε σε αμέτρητες χειρουργικές επεμβάσεις.
Ωστόσο, όλα αυτά οδήγησαν τον Άντριου στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.
Το 2012 έκανε μια αποτυχημένη -ευτυχώς- απόπειρα να δώσει τέλος στη ζωή του.
Στη συνέχεια πήρε την απόφαση να αλλάξει τη ζωή του και κατέβηκε στο Λονδίνο για να συναντήσει μια ομάδα γιατρών που του έδιναν ελπίδες για μια κανονική ζωή.
Και όπως λέει τώρα, παρότι ήταν μπατίρης και χρειάστηκε να κοιμηθεί στους δρόμους του Λονδίνου, η προσπάθεια άξιζε.