Απίστευτες αθλιότητες από τον Μπογδάνο που τον είχαν διώξει με τις κλωτσιές από τον ΣΚΑΪ


Σε κείμενό του στο meaculpa.gr, με το γνωστό του ύφος, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που τον είχαν διώξει με τις κλωτσιές από τον ΣΚΑΪ (το κατάφερε κι αυτό) ζητά το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Με λεξιλόγιο αντίστοιχο της ποιότητας ενός Μπογδάνου, ο Μπογδάνος χαρακτηρίζει τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση «φασίζον κηφηναριό» και τους εργαζόμενους σε αυτή, «κομματικό στρατό γυρολόγων-προπαγανδιστών».
Ολόκληρο το κείμενο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου
«Η αξιωματική αντιπολίτευση για πολιτικούς λόγους δεν το παραδέχεται, συν ότι έχει πει κι αυτό το «αναγκαίο» περί μη απολύσεων στο δημόσιο, όμως το σημείο στο οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει φέρει την ΕΡΤ επιβάλλει το κλείσιμό της. Το τελευταίο κρούσμα Καψώχα απλά ξεχείλισε ένα ποτήρι χοντροκομμένης χολής που κοστίζει διακόσια εκατομμύρια τον χρόνο. Το μαγαζί έχει καταστεί πια υπερειδική περίπτωση.
Καλό το εμπάργκο, λοιπόν, αλλά μεθαύριο κλείστε την κιόλας. Το φασίζον κηφηναριό, οι τροτσκιστές που αμερικανοσταλίνεψαν, οι τύποι που έπιασαν την καλή διότι είπαν τον Σαμαρά «μαλάκα», οι πασόκες που συρίζεψαν εν μια νυκτί, οι λαϊκοδεξιοί με τα ακριβά γούστα, οι αγαπητικές, οι μετρέσες και οι μορφονιοί, οι στρατιές συμβασιούχων και προμηθευτών και οι φουρνιές των νέων προσλήψεων που συγκροτούν έναν κομματικό στρατό γυρολόγων-προπαγανδιστών, όλο αυτό το συνονθήλευμα πρέπει να σβηστεί από τον χάρτη των ΜΜΕ.
Κλείστε την. Δημόσια ραδιοτηλεόραση σαφώς και χρειάζεται. Τα μουσικά σύνολα δεν πρέπει να διακόψουν τη λειτουργία τους. Ούτε τα δορυφορικά προγράμματα. Πρέπει, όμως, να μπει ένα γενικό, προγραμματισμένο και συντεταγμένο λουκέτο στις περισσότερες διευθύνσεις και να καθαριστεί η κόπρος. Αυτό το πράγμα, κυρίως οι εκατοντάδες προσλήψεις της τελευταίας τετραετίας, δεν μπορεί να θεωρηθεί κανονικότητα, ούτε να συνεχιστεί. Δεν επιτρέπεται μαζί με το ρεύμα να πληρώνει ο Έλληνας τέτοιον απόπατο.
Κλείστε την. Και παράλληλα δώστε δέκα άδειες εθνικής εμβέλειας με φιξ τίμημα και ανθρώπινα προαπαιτούμενα για να βρει ο κόσμος δουλειά. Η παρούσα ΕΡΤ είναι θεσμικός εξευτελισμός. Καμία ανοχή. Ούτε καταλήψεις, ούτε τίποτα. Νόμος και τάξη και πάλι από την αρχή. Αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν φτιάχνεις».
http://www.periodista.gr/