Ο Γιάννης Στουρνάρας με γένια ημερών είναι το τελευταίο θαύμα της ρομποτικής


Κάποια πλεκτάνη φαίνεται πως έχει εκτυλίσσεται γύρω από τις καλοκαιρινές διακοπές του γνωστού μας διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, με την πιο πιθανή θεωρία (σύμφωνα με τους βετεράνους αναλυτές του Luben.tv) να είναι πως τον έχουν απαγάγει και αντικαταστήσει με κάποιου είδους ανδροειδές doppelganger. Αλλιώς, δεν εξηγείται το πως ο τραπεζικός αρχιστράτηγος της χώρας όχι απλά βρέθηκε με κάτι περίεργα γένια, αλλά το έκανε και για σοβαρή δουλειά.
Πιο συγκεκριμένα, η ανεξήγητη εμφάνιση του Γιάννη Στουρνάρα ήταν στο δείπνο που παρέθεσε η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών προς τιμήν του επικεφαλής της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας Γενς Βάϊντμαν, όπου ο Στουρνάρας έσκασε με ένα μουσάκι τύπου MS Paint. Η επίσημη εκδοχή είναι πως Άρχων των τραπεζών ήρθε απευθείας από τις διακοπές του στη Σύρο και δεν πρόλαβε να πιάσει ξυραφάκι για να απαλλάξει το πρόσωπό του από αυτά τα ενοχλητικά οργανικά παράγωγα του ανθρώπινου δέρματος που λέγονται τρίχες.
Επειδή όμως όλοι ξέρουμε πως ο Στουρνάρας είναι πιο προβλεπέ από οχτώ γενιές Σχολής Ευελπίδων και πως θα προτιμούσε να διασχίσει μια λίμνη με κροκόδειλους και πιράνχας από το να σκάσει σα χίπης σε επίσημο σκηνικό, εκτιμούμε πως η εκδοχή της απαγωγής είναι η πιο πειστική.Όχι ότι θα είχε και φοβερή διαφορά ο κανονικός Στουρνάρας από ένα ανδροειδές στη θέση του.
Το θέμα είναι όμως ότι μπορεί κάποιοι να έχουν καταλάβει την Τράπεζα της Ελλάδος, έτσι ώστε σε μια αλλόκοτη διασταύρωση Λαφαζάνη με Mr. Robot, να ξυπνήσουμε μια μέρα και αντί για ευρώ να έχουμε bitcoin.