Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κάπου 4 χιλιόμετρα ανάποδα στην Εθνική έκανε οδηγός στην Κρήτη, γιατί τι είναι τελικά το ανάποδα;


Ξαφνικό meeting με το θάνατο είχαν οι οδηγοί σε εθνική οδό στο Ηράκλειο την Τετάρτη, όταν ένας 70χρονος αποφάσισε να βιώσει το διαφορετικό οδηγώντας ανάποδα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης. Χρειάστηκε τελικά να επέμβει η τροχαία για να μαζέψει τον ηλικιωμένο ραλίστα, αφού όμως ο δεύτερος είχε καταφέρει να τρέξει 3.5 χιλιόμετρα κόντρα στο ρεύμα.
Όπως αναφέρει το Creta24.gr, η παράνοια ξεκίνησε όταν ο 70χρονος μπερδεύτηκε στο δρόμο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Εκεί οι φυσιολογικοί άνθρωποι απλά γυρνάνε κανονικά και προσπαθούν να βρουν με το συμβατικό τρόπο το δρόμο τους, όμως ο αντάρτης οδηγός απλά συνέχισε ατάραχος την πορεία του, οδηγώντας στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας μάλιστα γιατί ήταν και βιαστικός. Τελικά κατάφερε να φτάσει μέχρι τα Λινοπεράματα όπου και τελειώνει το στηθαίο, οπότε ξαναμπήκε σαν νικητής της ζωής στο σωστό ρεύμα.
Δείτε το βίντεο:
Όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί κατάφεραν μια χαρά να τον φύγουν και τελικά ούτε τροχαίο υπήρξε  ούτε τίποτα. Παρόλαυτα, οι αρχές κυνηγούν τον 70χρονο για να του ρίξουν πρόστιμο και να του πάρουν το δίπλωμα για πάντα.
Αυτή η χώρα δεν ανέχεται το διαφορετικό
https://luben.tv/stream/162923

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.

Στη φόρα τα ονόματα των επωνύμων που κάθονται στο σκαμνί για την κόκα στο Κολωνάκι.Δυο γυναίκες ηθοποιοί , μια γυναίκα σύζυγος γνωστού επιχειρηματία μεταξύ αυτών

Τα ονόματα των εμπλεκομένων της υπόθεσης της κοκαΐνης αποφασίζει να αποκαλύψει το eReportaz βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία που επικρατεί από το πρωί και γνωρίζοντας ότι δικαστικά αυτή η υπόθεση θα συζητηθεί στο ακροατήριο στις 11 Μαΐου σε μια δημόσια διαδικασία, με αποτέλεσμα να μην τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων.