Κάπου 4 χιλιόμετρα ανάποδα στην Εθνική έκανε οδηγός στην Κρήτη, γιατί τι είναι τελικά το ανάποδα;


Ξαφνικό meeting με το θάνατο είχαν οι οδηγοί σε εθνική οδό στο Ηράκλειο την Τετάρτη, όταν ένας 70χρονος αποφάσισε να βιώσει το διαφορετικό οδηγώντας ανάποδα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης. Χρειάστηκε τελικά να επέμβει η τροχαία για να μαζέψει τον ηλικιωμένο ραλίστα, αφού όμως ο δεύτερος είχε καταφέρει να τρέξει 3.5 χιλιόμετρα κόντρα στο ρεύμα.
Όπως αναφέρει το Creta24.gr, η παράνοια ξεκίνησε όταν ο 70χρονος μπερδεύτηκε στο δρόμο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Εκεί οι φυσιολογικοί άνθρωποι απλά γυρνάνε κανονικά και προσπαθούν να βρουν με το συμβατικό τρόπο το δρόμο τους, όμως ο αντάρτης οδηγός απλά συνέχισε ατάραχος την πορεία του, οδηγώντας στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας μάλιστα γιατί ήταν και βιαστικός. Τελικά κατάφερε να φτάσει μέχρι τα Λινοπεράματα όπου και τελειώνει το στηθαίο, οπότε ξαναμπήκε σαν νικητής της ζωής στο σωστό ρεύμα.
Δείτε το βίντεο:
Όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί κατάφεραν μια χαρά να τον φύγουν και τελικά ούτε τροχαίο υπήρξε  ούτε τίποτα. Παρόλαυτα, οι αρχές κυνηγούν τον 70χρονο για να του ρίξουν πρόστιμο και να του πάρουν το δίπλωμα για πάντα.
Αυτή η χώρα δεν ανέχεται το διαφορετικό
https://luben.tv/stream/162923