Με 100 ηλεκτρονικούς εγκληματίες στη Θεσσαλονίκη ο Ν.Παππάς στη ΔΕΘ . Που είναι ο σερίφη με τον κληρονομικό χάρισμα στο ηλεκτρονικό έγκλημα να τους συλλάβει



Ρε που είναι οι εποχές που πήγαιναν να συλλάβουν τον athens.indymedia, με προσωπικά email που είναι οι εποχές που έψαχναν τον Αγ Παστίτσιο και άλλους ηλεκτρονικούς εγκληματίες με τον σερίφη να λέει τα chat rooms και το messenger κρυφά εγκληματικά δωμάτια  και τις database των σέρβερ πελατολόγια, που γελούσαν και οι δικαστές στην έδρα και αθώωναν τα θύματά του. Αυτοί πάνε να μας καταστρέψουν ....πάνε ένα σωρό εγκληματίες στην Θεσσαλονίκη. Διαβάστε θέμα !
Μεγάλη έμφαση θα δοθεί όπως αναμενόταν στις Startups στην φετινή ΔΕΘ, με την τιμώμενη χώρα να είναι η Η.Π.Α., μια και στο περίπτερο 12 της έκθεσης θα συμμετάσχει ένας μεγάλος αριθμός ελληνικών ομάδων.
Το θεματικό πάρκο των Startups, που θα καλύψει μία επιφάνεια 3.000 τμ., το έχει αναλάβει το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης το οποίο μίσθωσε το περίπτερο, προκειμένου να φιλοξενηθούν σε ένα ενιαίο χώρο νεοφυείς ελληνικές επιχειρήσεις. Σύμφωνα με άρθρο της Voria.gr, η ανταπόκριση στο προσκλητήριο του υπουργείου για συμμετοχή στο περίπτερο της καινοτομίας είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική με περισσότερες 100 επιχειρήσεις να έχουν δηλώσει ενδιαφέρον μέχρι στιγμής, κάτι που επιβεβαιώνουμε και εμείς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περίπτερο 13 βρίσκεται η αποστολή των Η.Π.Α. η οποία πέρα από τιμώμενη χώρα επιθυμεί να διαδραματίσει πιο ενεργό ρόλο στο ελληνικό οικοσύστημα Startups.