Το χριστεπώνυμο πλήθος έκανε Viral το "βλάστημο εικονομοντάζ" του Βερύκιου με την "παναγία την αρουραία" . Λαικό προσκύνημα στα social Media!



Δεν παίζονται θεούσοι και θεοσεβούμενα ΜΜΕ και χριστιανοί των σατανικών μέσων όπως το Ιντερνετ, που φέρουν το χάραγμα του αντίχριστου...οπως έλεγαν οι θρησκόληπτοι και θεοπαίκτες ηγέτες τους.
Και δείτε τι έγινε. Ενω το εικονομοντάζ ειναι βλάστημο κατ αυτούς ....το το διακίνησαν και το διακινούν κατά δεκάδες στα social media ...οπότε το κάνουν Viral και σπάνε όλα τα ρεκόρ που δεν θα μπορούσε ο ¨βλάστημος" εμπνευστής του να πετύχει ποτέ!
Σκωταδισμός, μουλαδισμός και ΧρηστιανoISIS σε όλο του το μεγαλείο!
Εντάξει οι κατάρες και κλπ είναι  καθημερινή τους προσευχή!
Αφου ρε σας χαλάει και είναι βλάστημο γιατί το κάνετε μαζική αναπαραγωγή λες έτσι θα εκθέτεται το δημιουργό του και θα αγιάσετε ! Βλακεία ....στο μάξιμουμ. Εκτός βέβαια και  δεν πιστεύετε ούτε εσείς και απλά είστε πιστοί του θεαθήναι και της κρυφής ανωμαλίας και της κακίας και του κομπλεξισμού...οπως δείχνουν τα στατιστικά ...οτι λειτουργούν τα άτομα που υπέρ προβάλουν την θρησκευτική τους ταυτότητα και πίστη.
Εμείς πάντως δεν πιστεύουμε τίποτα , δεν ελπίζουμε τίποτα είμαστε ελεύθεροι ...όπως είχε πει ο Καζαντζάκης !
Αντε περιαστικά εν χριστώ αδερφοί και κάντε και 100 μετάνοιες για την βλαστήμια που διαπράξατε με την αναπαραγωγή του εικονομοντάζ.