Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ετσι μας κατάντησαν οι αλήτες! Κοπάδι με αγελάδες σε παραλία της Μυκόνου !


Eίναι γνωστό πλέον πως για να βρεθείς (και να παραμείνεις) στη Μύκονο είναι πολύ δύσκολο αν δεν είσαι δαπίτης, δισεκατομμυριούχος από το Κατάρ ή έστω ο ήρωάς μας Λάκης Γαβαλάς. Ακόμα κι ο Πέτρος ο Πελεκάνος δεν υπάρχει πια αν θυμηθούμε τα σχετικά ντοκουμέντα ενώ ακόμη κι ο θρύλος Γιάννης Γαλάτης φαίνεται ντεφορμέ. Το κοσμικό νησί έχει πλέον τα θεματάκια του με τον κόσμο που το έχει καταλάβει, με τον τοπικό δείκτη πυκνότητας πληθυσμού κλαρίνων (ΔΠΠΚ) να κάνει τους ειδικούς επιστήμονες να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ενώ όλοι φαίνονται να έχουν υποταχθεί σε αυτή την κατάσταση.
Όλοι; Όχι όλοι. Ακόμα και στην fabulous παραλία Καλό Λιβάδι, μια ομάδα ντόπιων αποφάσισε να επανακαταλάβει το φυσικό της βιότοπο από τη ΔΑΠ. Την Παρασκευή που πέρασε, ένα σκληρό team από αγελάδες αγνόησε τις απαγορεύσεις και άρχισε να κόβει βόλτες στην παραλία για να δροσιστεί, χωρίς όμως να σπάει τα μέζεα κανενός με ρακέτες και τέτοια και χωρίς να προκαλεί γενικώς προβλήματα.
Οι αγελάδες μάλλον έμεναν σε κάποιο περιφραγμένο χώρο εκεί κοντά αλλά αποφάσισαν να αποδράσουν για μια δόση κυκλαδίτικης ομορφιάς. Δείτε και μόνοι σας τις φωτογραφίες:
Δεν αποκλείεται βέβαια να τους χρέωσαν τις ξαπλώστρες και το χορτάρι 18 ευρώ το κιλό.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.

Στη φόρα τα ονόματα των επωνύμων που κάθονται στο σκαμνί για την κόκα στο Κολωνάκι.Δυο γυναίκες ηθοποιοί , μια γυναίκα σύζυγος γνωστού επιχειρηματία μεταξύ αυτών

Τα ονόματα των εμπλεκομένων της υπόθεσης της κοκαΐνης αποφασίζει να αποκαλύψει το eReportaz βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία που επικρατεί από το πρωί και γνωρίζοντας ότι δικαστικά αυτή η υπόθεση θα συζητηθεί στο ακροατήριο στις 11 Μαΐου σε μια δημόσια διαδικασία, με αποτέλεσμα να μην τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων.