Ετσι μας κατάντησαν οι αλήτες! Κοπάδι με αγελάδες σε παραλία της Μυκόνου !


Eίναι γνωστό πλέον πως για να βρεθείς (και να παραμείνεις) στη Μύκονο είναι πολύ δύσκολο αν δεν είσαι δαπίτης, δισεκατομμυριούχος από το Κατάρ ή έστω ο ήρωάς μας Λάκης Γαβαλάς. Ακόμα κι ο Πέτρος ο Πελεκάνος δεν υπάρχει πια αν θυμηθούμε τα σχετικά ντοκουμέντα ενώ ακόμη κι ο θρύλος Γιάννης Γαλάτης φαίνεται ντεφορμέ. Το κοσμικό νησί έχει πλέον τα θεματάκια του με τον κόσμο που το έχει καταλάβει, με τον τοπικό δείκτη πυκνότητας πληθυσμού κλαρίνων (ΔΠΠΚ) να κάνει τους ειδικούς επιστήμονες να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ενώ όλοι φαίνονται να έχουν υποταχθεί σε αυτή την κατάσταση.
Όλοι; Όχι όλοι. Ακόμα και στην fabulous παραλία Καλό Λιβάδι, μια ομάδα ντόπιων αποφάσισε να επανακαταλάβει το φυσικό της βιότοπο από τη ΔΑΠ. Την Παρασκευή που πέρασε, ένα σκληρό team από αγελάδες αγνόησε τις απαγορεύσεις και άρχισε να κόβει βόλτες στην παραλία για να δροσιστεί, χωρίς όμως να σπάει τα μέζεα κανενός με ρακέτες και τέτοια και χωρίς να προκαλεί γενικώς προβλήματα.
Οι αγελάδες μάλλον έμεναν σε κάποιο περιφραγμένο χώρο εκεί κοντά αλλά αποφάσισαν να αποδράσουν για μια δόση κυκλαδίτικης ομορφιάς. Δείτε και μόνοι σας τις φωτογραφίες:
Δεν αποκλείεται βέβαια να τους χρέωσαν τις ξαπλώστρες και το χορτάρι 18 ευρώ το κιλό.