Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τούρκος φωτογράφος σε γάμο έδειρε τον γαμπρό όταν ανακάλυψε ότι η νύφη ήταν 15χρονηΈνας Τούρκος φωτογράφος που είχε προσληφθεί για να απαθανατίσει έναν γάμο, επιτέθηκε στον γαμπρό και του έσπασε τη μύτη όταν συνειδητοποίησε ότι η νύφη ήταν ανήλικη, μόλις 15 ετών.

Ο γάμος γινόταν στην επαρχία της Μαλάτειας στην Ανατολία της Τουρκίας.
Ο φωτογράφος Ονούρ Αλμπαϊράκ (Onur Albayrak), που εργάζεται σε γάμους στη Μαλάτεια, είχε υποψιαστεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη νύφη επειδή έμοιαζε αρκετά νέα, όταν όμως ανακάλυψε ότι ήταν δεκαπεντάχρονη αντέδρασε αρνητικά κατεβάζοντας τη φωτογραφική μηχανή του.
«Δεν μπορώ να φωτογραφίσω ένα παιδί-νύφη», είπε διαμαρτυρόμενος. Τότε ο γαμπρός θύμωσε και τον κατηγόρησε ότι αθέτησε τη συμφωνία τους.
Η λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών είχε ως αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια, με τον γαμπρό να βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος με σπασμένη τη μύτη.
Ο φωτογράφος Αλμπαϊράκ έγραψε στο Facebook:
«Θα ευχόμουν να μην είχε συμβεί ποτέ αυτό, αλλά συνέβη. Και εάν με ρωτήσετε εάν θα το έκανα ξανά, θα απαντούσα «ναι». Τα παιδιά νύφες είναι θύματα παιδικής κακοποίησης και καμία δύναμη στη γη δεν μπορεί να με κάνει να φωτογραφίσω ένα παιδί να παντρεύεται».
Η νόμιμη ηλικία για γάμο στην Τουρκία είναι μετά τα 18. Ωστόσο, το 15% των κοριτσιών παντρεύονται πριν ενηλικιωθούν με γονική συναίνεση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.

Στο ΔΣ της Endeavor Greece της Μαρέβας ο εφοπλιστής με το καράβι του που πιάστηκε με κοκαίνη στο Περού ! Ε ρε γλέντια !

Δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 121 κιλών βρέθηκαν σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων, με σημαία Μάλτας στο Περού.