Σηκώνει το γάντι” ο ΣΥΡΙΖΑ στις αθλιότητες Αυγενάκη: Κρύβει ότι γιουχάρανε και τον ίδιο στις Σέρρες γιατί η ΝΔ νομιμοποιεί κάθε περιθωριακή ακροδεξιά κίνηση


H τραγική ειρωνεία, ωστόσο, για τον κ. Αυγενάκη και το κόμμα του είναι πως και ο ίδιος έγινε δέκτης ύβρεων και επιθέσεων κατά τη διάρκεια της τελετής στην πόλη των Σερρών, κάτι που ο ίδιος αποσιωπά. Ο κ. Μητσοτάκης πέφτει στον λάκκο της άκρας δεξιάς, τον οποίο ο ίδιος άνοιξε» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ολόκληρο το σχόλιο για τη συνέντευξη του γραμματέα της ΝΔ στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6
Η χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 κατά της κυβέρνησης ο γραμματέας της ΝΔ Λ. Αυγενάκης, με εκφράσεις όπως «πτυελοδοχείο της ελληνικής κοινωνίας», εκθέτουν ανεπανόρθωτα την αξιωματική αντιπολίτευση και τον αρχηγό της κ. Μητσοτάκη. Με αυτόν τον άθλιο λόγο, η ΝΔ προσφέρει κάλυψη και νομιμοποιεί κάθε περιθωριακή ακροδεξιά κίνηση που εμφανίζεται ως αντίδραση για τη συμφωνία των Πρεσπών.
Η τραγική ειρωνεία, ωστόσο, για τον κ. Αυγενάκη και το κόμμα του είναι πως και ο ίδιος έγινε δέκτης ύβρεων και επιθέσεων κατά τη διάρκεια της τελετής στην πόλη των Σερρών, κάτι που ο ίδιος αποσιωπά. Ο κ. Μητσοτάκης πέφτει στον λάκκο της άκρας δεξιάς, τον οποίο ο ίδιος άνοιξε. Περιμένουμε να σοβαρευτεί.