Αποκαλύψεις και «βόμβες» για τον Ολυμπιακό σε εφημερίδα του εξωτερικού


Αποκαλύψεις από τον πρώην άσο του Αστέρα Τρίπολης Πάμπλο Ντε Μπλάσις, ο οποίος συγκρίνοντας το ελληνικό με το γερμανικό ποδόσφαιρο τόνισε ότι με τον Ολυμπιακό υπήρχε η αίσθηση ότι θα τον βοηθούσαν.
O Αργεντινός δημιουργικός μέσος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Bundesliga με την φανέλα της Μάιντς και με αφορμή την εξασφάλιση της παραμονής παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα «Clarin».
Μεταξύ άλλων, ο Ντε Μπλάσις αναφέρθηκε στην μετάβασή του από τον Αστέρα Τρίπολης στην Γερμανία, στην πορεία της ομάδας του, στα προσωπικά του επιτεύγματα ενώ όταν κλήθηκε να σχολιάσει την... αυτοκρατορία της Μπάγερν Μονάχου επεσήμανε ότι σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό στην Bundesliga τίποτα δεν είναι απίθανο.
«Είναι αλήθεια ότι η τάση είναι να κερδίζουν γενικά οι μεγάλες ομάδες αλλά γνωρίζεις ότι μπορεί να έρθει το οποιοδήποτε αποτέλεσμα σε κάθε γήπεδο. Αυτό, πράγματι, λες ότι είναι 'κόμμα' να χάσεις με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου γιατί σε ξεπερνά στα πάντα. Αλλά έπρεπε να πάω στο Μόναχο δύο φορές, να κερδίσω και να φέρω ισοπαλία σε δύο διαφορετικές χρονιές.
Και στην τελευταία αγωνιστική με την Ντόρτμουντ κερδίσαμε για πρώτη φορά στην έδρα της. Στην Ελλάδα παίζαμε εναντίον του Ολυμπιακού και ένιωθες λίγο ότι πρόκειται να τους βοηθήσουν ή ότι θα ήταν πιο περίπλοκο. Στην Γερμανία τίποτα δεν είναι απίθανο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ντε Μπλάσις..
sdna.gr/ .periodista.gr