Διάσημες πορνοστάρ αποκαλύπτουν: Δεν είναι εύκολο χρήμα (βίντεο)


Αν νομίζατε ότι το να είσαι πορνοστάρ σημαίνει να… συμμετέχεις σε ερωτικές περιπτύξεις και να πληρώνεσαι αδρά γι’ αυτό, τότε είστε γελασμένοι.
Αυτό τουλάχιστον δηλώνουν τέσσερις διάσημες πορνοστάρ, οι οποίες εμφανίζονται κάθετες: «Το χρήμα από το πορνό ΔΕΝ είναι εύκολο χρήμα».
Πίσω από τις κάμερες, οι πρωταγωνίστριεςς της βιομηχανίως ψυχαγωγίας ενηλίκων είναι κανονικοί άνθρωποι, με προβλήματα, και πολλά από αυτά έχουν να κάνουν ακριβώς με την εργασία τους, η οποία σύμφωνα με αυτές είναι εξαιρετικά απαιτητική, χωρίς μάλιστα να «πληρώνει» τόσο καλά.
«Κατ’ αρχάς, τα χρήματα που βγάζεις ως πορνοστάρ δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσα πολλά, όσα νομίζει ο περισσότερος κόσμος», εκμυστηρεύεται η διάσημη αμερικανίδα (με καταγωγή από Ασία) πορνοστάρ, Άσα Ακίρα.
«Έχουν την εντύπωση ότι η βιομηχανία του πορνό είναι βιομηχανία δισεκατομμυρίων αλλά δεν είναι έτσι. Πρέπει να πληρώνεις μόνο σου για ασφάλεια ζωής, δεν έχεις καθόλου προνόμια. Μόνο για εξετάσεις που πηγαίνω κάθε δύο εβδομάδες χρειάζομαι 150 δολάρια.
Μετά είναι και η προσωπική περιποίηση, η οποία είναι εξαιρετικά απαιτητική. Χρειάζεσαι 50 δολάρια για τα νύχια, ή για τα extensions στα μαλλιά ή για το οτιδήποτε», τονίζει η Άσα.
«Οι άνθρωποι νομίζουν ότι τα στούντιο της βιομηχανίας ερωτικών ταινιών είναι κοκαΐνη και ατελείωτα όργια… Ότι έρχεσαι 3 το μεσημέρι στη δουλειά, και φεύγεις όποτε θες. Κι εγώ αυτό νόμιζα πριν μπω σε αυτό το χώρο. Δεν είναι καθόλου έτσι όμως», υπογραμμίζει η Άσα.
«Το να καταφέρνεις μπροστά από ένα συνεργείο με κάμερες και ανθρώπους να κάνεις τις κινήσεις του σώματος σου να φαίνονται όμορφες κατά τη διάρκεια της πράξης, είναι πάρα πολύ δύσκολο», συμπληρώνει από την πλευρά της η αφροαμερικανή, Νίκι Ντάρλινγκ.
https://www.tribune.gr/