Απίστευτο ροζ σκάνδαλο με πασίγνωστο Έλληνα πολιτικό - Δείτε τις συνομιλίες που «καίνε»



«Καυτά» μηνύματα με τη γραμματέα του φέρεται ότι ανταλλάσσει πασίγνωστος πολιτικός, που παρά τις δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας προς τη σύζυγό του αρέσκεται στο να το έχει... δίπορτο! 
Μάλιστα, ο άτακτος πολιτικός ζητά από την ερωμένη του να τον προμηθεύει με το θαυματουργό μπλε χάπι που έχει αναστήσει σεξουαλικά εκατομμύρια άνδρες ανά τον κόσμο και εγγυάται πως κάθε ερωτική τους συνεύρεση θα στεφθεί με επιτυχία! Τόσο άγχος, όμως, είχε ο ίδιος για τις επιδόσεις του και για το αν θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών ή μήπως το πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας τού έχει χτυπήσει την πόρτα ή, για να κυριολεκτούμε, το κρεβάτι; Δηλαδή χωρίς βιάγκρα δεν...;
Η αποκάλυψη του ροζ σκανδάλου μεγατόνων άρχισε όταν οι έρευνες των Αρχών γύρω από πολύκροτη υπόθεση που απασχολεί το πανελλήνιο και είδε το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες σκόνταψαν πάνω στην κρυφή ερωτική σχέση του γνωστού πολιτικού με την ιδιαιτέρα του! Η ροζ πτυχή της υπόθεσης αλλά και οι... πικάντικες λεπτομέρειες του παράνομου δεσμού που φέρεται ότι διατηρεί ο παντρεμένος πολιτικός με τη στενή συνεργάτιδά του αποκαλύφθηκαν συμπτωματικά από εκείνους που παρακολουθούσαν και κατέγραφαν, μεταξύ άλλων, τις τηλεφωνικές συνομιλίες αλλά και τα μηνύματα προσώπων που φέρεται ότι σχετίζονται με το σκάνδαλο.
Ετσι περιήλθαν σε γνώση τους και οι... απαγορευμένοι διάλογοι του πολιτικού με τη γραμματέα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, σε γραπτά μηνύματα που ανταλλάσσει το παράνομο ερωτευμένο ζευγαράκι ο γνωστός πολιτικός ζητά από την ιδιαιτέρα του να περάσει από το φαρμακείο για να αγοράσει βιάγκρα (!) εν όψει επικείμενης ερωτικής συνάντησής τους! Ομως εκτός από το μπλε χαπάκι ο προνοητικός άντρας αποδεικνύεται και εξαιρετικά προσεκτικός, καθώς στο ίδιο μήνυμα φέρεται ότι επισημαίνει στη νεαρή ερωμένη του να μην ξεχάσει να αγοράσει και προφυλακτικά!
Ωστόσο, ενώ φροντίζει να παίρνει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, ο πρωτοκλασάτος πολιτικός, που εμφανίζεται υπέρμαχος του θεσμού της οικογένειας, της τάξης και της ηθικής (!), δεν είχε σκεφτεί ποτέ ότι οι τηλεφωνικές του συνομιλίες θα καταγράφονταν και πως η παράνομη ερωτική σχέση θα περιλαμβανόταν σε φάκελο δικογραφίας! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται ανήσυχος όχι μόνο για τη φερόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση που βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, αλλά κυρίως για το τι μέλλει γενέσθαι στον έγγαμο βίο του, σε περίπτωση που η σύζυγός του ανακαλύψει τις παράνομες ερωτικές συνευρέσεις με τη νεαρή γραμματέα, οι οποίες εξελίσσονται εδώ και καιρό πίσω από την πλάτη της.
Πάντως οι κοινές εμφανίσεις του πολιτικού με τη σύζυγό του σε σειρά εκδηλώσεων δείχνουν ότι μέχρι στιγμής η «νόμιμη» δεν έχει αντιληφθεί την ύπαρξη της «παράνομης». Ομως, κατά την προσφιλή αρχαιοελληνική παροιμία που μοιάζει να ταιριάζει γάντι -από όλες τις απόψεις- στην περίσταση, «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο»...
espressonews.gr /periodista.gr