Πώς να γνωρίσετε Ρωσίδες: Το εγχειρίδιο συμβουλών που έφτιαξε η Αργεντίνικη Ομοσπονδία


Eγχειρίδιο, μέσω του οποίου δίνονται συμβουλές για την ιδανική διαμονή στη Ρωσία, δημιούργησε η Ομοσπονδία της Αργεντινής ενόψει του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Ρωσίας στο οποίο θα δώσει τελικά το παρών και η Αργεντινή η οποία κατάφερε να περάσει στην προκριματική φάση.
Για το λόγο αυτό ετοίμασε ένα εγχειρίδιο για όλους του φιλάθλους που θα βρεθούν στο πλευρό της και θα ταξιδέψουν στην Ρωσία και οι οποίοι πέρα από την αγαπημένη τους ομάδα, ίσως αναζητήσουν και τον... έρωτα της ζωής τους.
Μάλιστα το εγχειρίδιο έχει ξεχωριστό κεφάλαιο με τίτλο: "Τι να κάνετε ώστε να έχετε μία ευκαιρία με κάποια Ρωσίδα".
ΟΙ ΠΕΝΤΕ... ΕΝΤΟΛΕΣ:
Να είστε καθαροί. Όπως όλες οι κοπέλες, σε προσέχουν αν είσαι καθαρός και καλοντυμένος. Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντική. Δώστε προσοχή.
Στις Ρωσίδες δεν αρέσει να τις βλέπεις σαν αντικείμενα. Πολλοί άνδρες, επειδή οι Ρωσίδες είναι ωραίες, θέλουν μόνο να την πάνε στο κρεβάτι. Όμως, είναι άτομα που θέλουν να νιώθουν σημαντικά και μοναδικά.
Οι Ρωσίδες μισούν τους βαρετούς άνδρες. Εάν δεν έχεις θέματα να σχολιάσεις και σκέφτεσαι τι θα πεις μετά, δεν απολαμβάνεις την στιγμή που είσαι μαζί της.
Να μην είσαι αρνητικός. Αποφεύγουν τους ανθρώπους που είναι αρνητικοί.
Να μην κάνετε τυπικές και αδιάφορες ερωτήσεις. Να είσαι αυθεντικός. Θέλουν να σε γνωρίσουν, να τους δώσεις πληροφορίες για σένα. Θυμήσου πως πολλές δεν ξέρουν για τη χώρα σου και γι' αυτό το λόγο έχεις πλεονέκτημα έναντι των Ρώσων.