Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χυδαίος Ψωμιάδης: Αποκαλεί τον Μπουτάρη «χολέρα» και «πολιτικό τραβέλι» (βίντεο)


Την εποχή που η Ελλάδα δεν βρισκόταν σε κρίση πολλοί ήταν εκείνοι που έβλεπαν στο πρόσωπο του Παναγιώτη Ψωμιάδη έναν πατριώτη. Ο Ψωμιάδης βέβαια δεν υπήρξε ποτέ πατριώτης. Περισσότερο ακροδεξιό λαϊκιστή θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει κανείς παρά οτιδήποτε άλλο.
Χρόνια μετά, ο Ψωμιάδης βρέθηκε να αναζητά τρόπους ώστε να επανεμφανιστεί στο προσκήνιο. Εξ ου και εμφανίστηκε στην εκδήλωση για την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων. Δεν παρέλειψε μάλιστα να κάνει και δηλώσεις στην κάμερα του seleo.gr. 
Όσα θα τον ακούσετε να λέει στο βίντεο, συνέβησαν λίγο πριν από τη φασιστική επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη. Ίσως το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι όταν ο Μπουτάρης εμφανίζεται στον χώρο και ο κόσμος αρχίζει να τον αποδοκιμάζει, ο Ψωμιάδης γυρίζει και με απαξιωτικό ύφος σχολιάζει στην κάμερα:
«Τον βλέπετε τον άνθρωπο αυτόν; Αυτός ξεπούλησε τη Μακεδονία. Αυτή η χολέρα. Αυτό το τραβέλι το πολιτικό».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.

Στη φόρα τα ονόματα των επωνύμων που κάθονται στο σκαμνί για την κόκα στο Κολωνάκι.Δυο γυναίκες ηθοποιοί , μια γυναίκα σύζυγος γνωστού επιχειρηματία μεταξύ αυτών

Τα ονόματα των εμπλεκομένων της υπόθεσης της κοκαΐνης αποφασίζει να αποκαλύψει το eReportaz βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία που επικρατεί από το πρωί και γνωρίζοντας ότι δικαστικά αυτή η υπόθεση θα συζητηθεί στο ακροατήριο στις 11 Μαΐου σε μια δημόσια διαδικασία, με αποτέλεσμα να μην τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων.