Αυτός είναι ο 17χρονος Έλληνας μαθητής-μακελάρης του σχολείου στο Τέξας



Πριν από λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα το όνομα του δράστη της αιματηρής επίθεσης σε σχολείο του Τέξας που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 8 ανθρώπων.
Όπως ανακοινώθηκε από τις αρχές ο δράστης του μακελειού στο Τέξας, είναι ένας 17χρονος μαθητής που ονομάζεται, Δημήτριος Παγουρτζής.
Φώναξε «έκπληξη» και άρχισε να πυροβολεί
Τουλάχιστον δέκα νεκροί και δώδεκα τραυματίες είναι ο απολογισμός του αιματηρού επεισοδίου με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στο λύκειο Santa Fe.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Houston Chronicle, ο δράστης ήταν οπλισμένος με ένα τουφέκι AR-15, ένα πιστόλι, μια κοντόκανη καραμπίνα και αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς.
«ι αστυνομικοί που μπήκαν μέσα βρήκαν μια λίμνη αίματος στο σχολείο. Προφανώς, αυτός ο τύπος έριχνε εκρηκτικούς μηχανισμούς παντού. Δεν ξέρουμε αν κάποιος από αυτούς εξερράγη», είπε η πηγή την οποία επικαλείται η εφημερίδα.
Ο δράστης, που είναι μαθητής και έχει συλληφθεί, εισέβαλε νωρίς το πρωί (τοπική ώρα) στην αίθουσα των καλλιτεχνικών πυροβολώντας, αρχικά μία μαθήτρια στο πόδι και στη συνέχεια αδιακρίτως.
Μάλιστα, φώναξε «Έκπληξη» στους μαθητές προτού αρχίσει να πυροβολεί.
Ο σερίφης της κομητείας Χάρις, Εντ Γκονζάλες επιβεβαίωσε στο Twitter ότι το περιστατικό έχει λήξει, ωστόσο πρόσθεσε ότι υπάρχουν θύματα. Ανακοίνωσε, ακόμη, τη σύλληψη ενός ακόμη ατόμου, που ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί, αν ήταν συνεργός του δράστη και συμμετείχε στο περιστατικό.