Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με κλαρίνα, τσίπουρα και βουνά έσβησε τον Κωστόπουλο ο πρόεδρος των ΒλάχωνΟι δηλώσεις που έκανε ο διαφωτιστής του νεοελληνικού λαού, Πέτρος Κωστόπουλος, σύμφωνα με τις οποίες ζητούσε credits για την ξεβλάχωση της Ελλάδας, δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα τον κόσμο στο ίντερνετ, πόσω μάλλον δε, όλους όσοι έχουν πράγματι Βλάχικη καταγωγή και δεν έτρεφαν ποτέ ιδιαίτερη συμπάθεια για τον ιλλουστρασιόν ξεβλαχωτικό διαφωτισμό που μοίραζε απλόχερα η ΙΜΑΚΟ στα 90s και στα 00s.
Συγκεκριμένα, η ΕΦΣΥΝ πήρε συνέντευξη από τον πρόεδρο της «Συντροφιάς Βλάχων Αθήνας», Αποστόλη Καψάλη, τον οποίο όταν τον ρώτησαν εάν τον ξεβλάχεψε και αυτόν ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Καψάλης απάντησε «Ευτυχώς όχι!».
Όπως διαβάζουμε εδώ, ο κ. Καψάλης είναι γνωστός εργατολόγος, ερευνητής στο ΙΝΕ της ΓΣΕΕ και διδάκτορας Κοινωνικής Πολιτικής στο Πάντειο, ενώ για τις δηλώσεις του Κωστόπουλου ανέφερε ότι δεν τον ξαφνιάζει η απαξιωτική χρήση του όρου «βλάχος», «γιατί η ελίτ γκλαμουριάς διακρίνεται και φωνασκεί επί μακρόν στο στίβο του life style των πούρων και των μπουζουκιών. Αυτές οι αντιλήψεις μας έφεραν στην αξιακή πτώχευση που προηγήθηκε ασφαλώς, της οικονομικής».
Ο πρόεδρος της Συντροφιάς Βλάχων Αθήνας, συνέχισε λέγοντας:
«Στοιχεία πολιτισμού είναι και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα. Κοντά στα 40 πλέον, δεν είχα χρόνο να διαβάζω τα ιλουστρασιόν περιοδικά του κυρίου Κωστόπουλου, διάβαζα Κοινωνικές Επιστήμες, Ανθρωπολογία, και Νομικά. Ο κύριος Κωστόπουλος υπηρέτησε το σύστημα της αρπαχτής, και της παραβατικότητας, πετώντας στο δρόμο εκατοντάδες εργαζομένους»,προσέθεσε για να καταλήξει:
«Εμείς οι Βλάχοι ακούμε κλαρίνα, παραθερίζουμε στα ψηλά βουνά, και εάν ζητήσετε θαλασσινά για μεζέ στο τσίπουρο θα σας φέρουν χοντρό αλάτι».

Ευτυχώς που κάποιοι Βλάχοι δεν πρόλαβαν ποτέ να διαβάσουν ΝΙΤΡΟ και DOWN TOWN.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.

Στο ΔΣ της Endeavor Greece της Μαρέβας ο εφοπλιστής με το καράβι του που πιάστηκε με κοκαίνη στο Περού ! Ε ρε γλέντια !

Δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 121 κιλών βρέθηκαν σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων, με σημαία Μάλτας στο Περού.