Πηγές του Μαρινάκη επιβεβαιώνουν το τηλεφώνημα στον Τζανακόπουλο – Τι ισχυρίζονται ότι ειπώθηκε



Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του επιχειρηματία που επικαλείται το Aixmi.gr, ο λόγος του τηλεφωνήματος, που έγινε από εμφανή και όχι άγνωστο αριθμό στις 22.27 το βράδυ του Σαββάτου, ήταν το κυβερνητικό non paper όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαρακτηριζόταν ως «ναρκέμπορας».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν απάντησε ενώ περίπου έξι λεπτά αργότερα, επέστρεψε την κλήση ρωτώντας «ποιος είναι;», σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του Aixmi.gr.
«Καλησπέρα κύριε Τζανακόπουλε, είμαι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και θα ήθελα να σας ρωτήσω, επειδή σκοπεύω να προβώ σε νομικές ενέργειες, ποιος είναι ο συντάκτης των non papers για να ενημερώσω τους δικηγόρους μου», φέρεται να είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Όπως σημειώνεται, ο κ. Μαρινάκης τηλεφώνησε διευκρινιστικά στον αρμόδιο επί των κυβερνητικών ανακοινώσεων υπουργό για να πληροφορηθεί ποιος είναι ο συντάκτης των non papers.
Σύμφωνα πάντα με τις πηγές από την πλευρά Μαρινάκη, που επικαλείται το Aixmi.gr, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέφυγε κάθε απάντηση στο ερώτημα που του απηύθυνε ο επιχειρηματίας.
Υπενθυμίζουμε ότι σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έγραψε:
«Πριν από λίγο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό. Ήταν ένας κύριος που μου συστήθηκε ως Βαγγέλης Μαρινάκης.
»Με τόνο σχεδόν απειλητικό ζητούσε να μάθει το συντάκτη των ανακοινώσεων του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού. Του έκλεισα το τηλέφωνο.
»Αυτή η κυβέρνηση δε συνηθίζει να συνομιλεί στο σκοτάδι. Ούτε απειλείται.
»Καληνύχτα σας κύριοι».