Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έψαχναν τρύπα να χώσουν τον Γιούνκερ” (από την “Αυγή”)Η Ν.Δ. και οι πρόθυμοι έπαιξαν τα ρέστα τους. Για να πουλήσουν το σενάριο ότι τα Μνημόνια δεν θα τελειώσουν ποτέ, ο Τσίπρας μας κοροϊδεύει, μας περιμένει «τέταρτο Μνημόνιο χωρίς λεφτά..». Και ας έλεγαν οι Ευρωπαίοι ότι δεν υπάρχει κανείς εκεί πέρα που να θέλει πιστοληπτική γραμμή. Εδώ συνέχιζαν. Χρειάζονταν απεγνωσμένα την πιστοληπτική γραμμή για να υπονομεύσουν κάθε συζήτηση περί καθαρής εξόδου”, αναφέρει το κύριο άρθρο της “Αυγής” με τίτλο “Μία τρύπα να κρυφτούν”.
Ολόκληρο το άρθρο:
“Πέρσι, τέτοιον καιρό, η Νέα Δημοκρατία και η συμμαχία των προθύμων ΜΜΕ είχαν ποντάρει τα ρέστα τους στον περίφημο κόφτη: Μία μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα βγάλει καταιγισμό δημοσιευμάτων που προέβλεπαν ότι τον Απρίλιο του 2018, με τα αποτελέσματα της Eurostat, ένα τσουνάμι περικοπών θα σαρώσει τις συντάξεις και τους μισθούς του Δημοσίου.
Ο Απρίλιος του 2018 ήρθε και η χώρα έχει πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα 4,2% του ΑΕΠ, αντί για 1,75% που προέβλεπε η συμφωνία με τους δανειστές. Η κυβέρνηση δεν πανηγυρίζει, γιατί έχει απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η κοινωνία. Το πλεόνασμα όμως ισχυροποιεί τη διαπραγματευτική της θέση.
Η Νέα Δημοκρατία όμως και οι βαθυστόχαστοι αναλυτές των ΔΟΛ και των Λίμπεραλ πρέπει να κρυφτούν. Διότι αποδείχτηκε ότι δεν είχαν καμία επαφή με την πορεία και την απόδοση της οικονομίας. Ενώ υποτίθεται ότι στα οικονομικά οι αριστεροί είναι οι σκράπες. Εκτός, βέβαια, αν έγραψαν συνειδητά ψέματα.
Το δεύτερο γαϊτανάκι ήταν η «πιστοληπτική γραμμή».
Και εκεί η Ν.Δ. και οι πρόθυμοι έπαιξαν τα ρέστα τους. Για να πουλήσουν το σενάριο ότι τα Μνημόνια δεν θα τελειώσουν ποτέ, ο Τσίπρας μας κοροϊδεύει, μας περιμένει «τέταρτο Μνημόνιο χωρίς λεφτά..». Και ας έλεγαν οι Ευρωπαίοι ότι δεν υπάρχει κανείς εκεί πέρα που να θέλει πιστοληπτική γραμμή. Εδώ συνέχιζαν. Χρειάζονταν απεγνωσμένα την πιστοληπτική γραμμή για να υπονομεύσουν κάθε συζήτηση περί καθαρής εξόδου.
Προχθές ο Γιούνκερ τους είπε κατάμουτρα ότι πιστοληπτική γραμμή δεν υπάρχει. Και ότι η έξοδος θα είναι καθαρή, καθαρότατη.
Σε αυτή την περίπτωση δεν έψαξαν τρύπα να κρυφτούν. Έψαξαν τρύπα να χώσουν τον Γιούνκερ. Αν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν έκλεισαν οι κάμερες, ο Κ. Μητσοτάκης είπε στον επικεφαλής της Κομισόν ότι έχει αρχίσει να συμβιβάζεται με την πραγματικότητα της καθαρής εξόδου…
Και στην πιστοληπτική γραμμή τζίφος.
Αυτά για να καταλαβαίνουμε τι είδους πολιτική κάνουν η Νέα Δημοκρατία, κάποιοι εκδότες και κάποια κουτσάβια της δημοσιογραφίας που προσπαθούν να βγουν βουλευτές.
Και αυτή είναι μόνο η ορατή πλευρά. Γιατί όλα αυτά που έχουν κάνει υπογείως για να υπονομεύσουν τη διαπραγμάτευση και την έξοδο από τα Μνημόνια είναι μια πιο μεγάλη και πιο βρόμικη ιστορία“.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…