Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έψαχναν τρύπα να χώσουν τον Γιούνκερ” (από την “Αυγή”)Η Ν.Δ. και οι πρόθυμοι έπαιξαν τα ρέστα τους. Για να πουλήσουν το σενάριο ότι τα Μνημόνια δεν θα τελειώσουν ποτέ, ο Τσίπρας μας κοροϊδεύει, μας περιμένει «τέταρτο Μνημόνιο χωρίς λεφτά..». Και ας έλεγαν οι Ευρωπαίοι ότι δεν υπάρχει κανείς εκεί πέρα που να θέλει πιστοληπτική γραμμή. Εδώ συνέχιζαν. Χρειάζονταν απεγνωσμένα την πιστοληπτική γραμμή για να υπονομεύσουν κάθε συζήτηση περί καθαρής εξόδου”, αναφέρει το κύριο άρθρο της “Αυγής” με τίτλο “Μία τρύπα να κρυφτούν”.
Ολόκληρο το άρθρο:
“Πέρσι, τέτοιον καιρό, η Νέα Δημοκρατία και η συμμαχία των προθύμων ΜΜΕ είχαν ποντάρει τα ρέστα τους στον περίφημο κόφτη: Μία μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα βγάλει καταιγισμό δημοσιευμάτων που προέβλεπαν ότι τον Απρίλιο του 2018, με τα αποτελέσματα της Eurostat, ένα τσουνάμι περικοπών θα σαρώσει τις συντάξεις και τους μισθούς του Δημοσίου.
Ο Απρίλιος του 2018 ήρθε και η χώρα έχει πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα 4,2% του ΑΕΠ, αντί για 1,75% που προέβλεπε η συμφωνία με τους δανειστές. Η κυβέρνηση δεν πανηγυρίζει, γιατί έχει απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η κοινωνία. Το πλεόνασμα όμως ισχυροποιεί τη διαπραγματευτική της θέση.
Η Νέα Δημοκρατία όμως και οι βαθυστόχαστοι αναλυτές των ΔΟΛ και των Λίμπεραλ πρέπει να κρυφτούν. Διότι αποδείχτηκε ότι δεν είχαν καμία επαφή με την πορεία και την απόδοση της οικονομίας. Ενώ υποτίθεται ότι στα οικονομικά οι αριστεροί είναι οι σκράπες. Εκτός, βέβαια, αν έγραψαν συνειδητά ψέματα.
Το δεύτερο γαϊτανάκι ήταν η «πιστοληπτική γραμμή».
Και εκεί η Ν.Δ. και οι πρόθυμοι έπαιξαν τα ρέστα τους. Για να πουλήσουν το σενάριο ότι τα Μνημόνια δεν θα τελειώσουν ποτέ, ο Τσίπρας μας κοροϊδεύει, μας περιμένει «τέταρτο Μνημόνιο χωρίς λεφτά..». Και ας έλεγαν οι Ευρωπαίοι ότι δεν υπάρχει κανείς εκεί πέρα που να θέλει πιστοληπτική γραμμή. Εδώ συνέχιζαν. Χρειάζονταν απεγνωσμένα την πιστοληπτική γραμμή για να υπονομεύσουν κάθε συζήτηση περί καθαρής εξόδου.
Προχθές ο Γιούνκερ τους είπε κατάμουτρα ότι πιστοληπτική γραμμή δεν υπάρχει. Και ότι η έξοδος θα είναι καθαρή, καθαρότατη.
Σε αυτή την περίπτωση δεν έψαξαν τρύπα να κρυφτούν. Έψαξαν τρύπα να χώσουν τον Γιούνκερ. Αν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν έκλεισαν οι κάμερες, ο Κ. Μητσοτάκης είπε στον επικεφαλής της Κομισόν ότι έχει αρχίσει να συμβιβάζεται με την πραγματικότητα της καθαρής εξόδου…
Και στην πιστοληπτική γραμμή τζίφος.
Αυτά για να καταλαβαίνουμε τι είδους πολιτική κάνουν η Νέα Δημοκρατία, κάποιοι εκδότες και κάποια κουτσάβια της δημοσιογραφίας που προσπαθούν να βγουν βουλευτές.
Και αυτή είναι μόνο η ορατή πλευρά. Γιατί όλα αυτά που έχουν κάνει υπογείως για να υπονομεύσουν τη διαπραγμάτευση και την έξοδο από τα Μνημόνια είναι μια πιο μεγάλη και πιο βρόμικη ιστορία“.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Αποκλειστικό : Χασισοφυτεία σε κήπο του Μαξίμου. Έφοδος Χρυσοχοίδη. Προσαγωγές ξένων ανταποκριτών μετά τις αποκαλύψεις του Μπάμπη !

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, μετά την τσιγαρίλα  που μύρισε ο Μητσοτάκης μόλις παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου από τον Τσίπρα και δημοσίευσε αποκλειστικά η Καθημερινή....συνεργάτες του νέου πρωθυπουργού κάνοντας μια βόλτα σήμερα στους χώρους που περιβάλουν το κτήριο είδαν κάποια περίεργα φυτά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ο νέος υπουργός -λαγωνικό  δημόσιας τάξης Χρυσοχοίδης και έκανε έφοδο...
Στο μεταξύ, και με αφορμή τις πρωινές αποκαλύψεις του Βουλευτή  και πρώην Δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε ...για ξένους ανταποκριτές που μαστούρωναν στο Μέγαρο Μαξίμου και έγραφαν υπερ της προηγούμενης  κυβέρνησης διέταξε να προσαχθούν άμεσα στην ΓΑΔΑ όλοι οι ξένοι ανταποκριτές στην Ελλάδα και να ανακριθούν για να αποκαλύψουν αν το χασίσι το έκοβαν απο γλάστρες στους κήπους του Μαξίμου ή το έφερναν μαζί τους !
Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε !
Δείτε τις αποκαλύψεις του Μπάμπη ...που κακώς κατά την γνώμη μας δεν αξιοποιήθηκε στο συγκεκριμένο υ…