Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΣΚΑΣΕ: Επιστολή ΒΟΜΒΑ μετόχου της Novartis - Κόλαφος για Σαμαρά, Βενιζέλο και ΣΙΑ


Τον κακοφορμισμένο και απάνθρωπο κόσμο της πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας Novartis περιγράφει ο Ελληνοελβετός επιστολογράφος, ο οποίος ανοίγει το στόμα του για να μιλήσει σχετικά με τα ενδότερα των έσω που ανακάλυψε στα σαλόνια των γενικών συνελεύσεων του κολοσσού που εδρεύει στη Βασιλεία της Ελβετίας. 
Τον κακοφορμισμένο και απάνθρωπο κόσμο της πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας Novartis περιγράφει ο Ελληνοελβετός επιστολογράφος, ο οποίος ανοίγει το στόμα του Ζαλίζεται κάποιος από τον ρυθμό με τον οποίο διακινούνται δεκάδες ακόμη και εκατοντάδες εκατομμύρια μεταξύ των στελεχών για αμοιβές και μπόνους, και όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα ευφορίας, όπου ρέει άφθονη σαμπάνια και προσφέρονται «καναπεδάκια» με ακριβά εδέσματα.
Αυτός ο κόσμος, που θυμίζει παλαιότερες αποκαλύψεις για τους ελβετικούς κολοσσούς που λυμαίνονται τον Τρίτο Κόσμο, όπως η γνωστή γαλακτοβιομηχανία αλλά και άλλες δραστηριότητες της κατά τα άλλα Καλβινιστικής και ηθικής Ελβετίας, περιγράφεται γλαφυρά από τον επιστολογράφο-μέτοχο, ο οποίος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά αυτήν την γκλαμουριά που αποπνέουν τα στελέχη της Novartis. 
Διαβάστε την επιστολή:
«Ονομάζομαι Stekala, είμαι 70 ετών, ελληνικής καταγωγής, Ελβετός πολίτης και... ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ NOVARTIS; Κάθε χρόνο το Δ.Σ. της εταιρείας καλεί σε Γ.Σ. τους μετόχους, όπως αυτό προβλέπεται από το καταστατικό, όχι γιατί τους ''κόβει'' τόσο πολύ η δημοκρατικότητα και η διαφάνεια, αλλά για να ''φυλάξουν'' τον κώλο τους από τυχόν ''ανωμαλίες'', καθότι οι μέτοχοι ψηφίζουν αν εγκρίνουν ή όχι τις όλες ενέργειες του Δ.Σ. Δηλαδή, τι επενδύσεις έγιναν, τι κέρδη βγήκαν, έγκριση των υπερπαχυλών μισθών των μελών του Δ.Σ. που οι ίδιοι αποφάσισαν (π.χ. ο πρώην απελθών πρόεδρος του Δ.Σ. έβγαλε ''δώρο'' για την αποχώρησή του το ποσό των 72.000.000 CHF !!!, σαν να ήταν μαρουλόφυλλα, και χρειάστηκε, μπροστά στο μέγεθος του σκανδάλου, να επέμβει η πολιτεία, οπότε και αποποιήθηκε των 67.000.000, και πήρε ''μόνο'' 5.000.000. 
»Δηλαδή, μας έκανε και χάρη), συν τα διάφορα έξοδα ''εκπροσώπησης'', οι επόμενοι στόχοι, όπως επίσης και το μέρισμα που θα αποδοθεί στους μετόχους. Πολλά χειροκροτήματα, πολλές σαμπάνιες, πολλά τοστ και πολλή υποκρισία. Τόσα χρόνια μέτοχος, πήγα μόνο μια φορά, και όταν είδα την τόση χαρά για τα (αθέμιτα όπως απεδείχθη) κέρδη, που τότε αγνοούσα, μου ήρθε να ξεράσω τη σαμπάνια που ήπια. Έτσι συνέχισα να είμαι ο μέτοχος που έπαιρνε κάθε χρόνο ένα αξιόλογο μέρισμα, και.... πέρα βρέχει. Εξάλλου, έλεγα, τι να κάνω εγώ; Αυτοί του Δ.Σ. είναι όλοι τους ειδικοί, και όταν ακούς τους τίτλους τους, Δόκτορας από εδώ, Προφέσορας από εκεί, ε λες δεν μπορεί αυτοί οι ''κύριοι'' (οι περισσότεροι έδωσαν μάλιστα και τον όρκο του Ιπποκράτη) να είναι ''λαμόγια''. 
»Όλα καλά λοιπόν, μέχρι που έσκασε το κανόνι. Σκάνδαλο NOVARTIS στις ΗΠΑ. Το FBI ερευνά. Σκάνδαλο NOVARTIS στην Ελλάδα κατόπιν της έρευνας του FBI. Η ελληνική Δικαιοσύνη ανοίγει φάκελο. Διαβάζω τις αναφορές των υπό προστασία μαρτύρων και φρικάρω. Το 2013, στο κατακόρυφο της ελληνικής κρίσης, τότε που οι Σαμαροβενιζέλοι κόβανε τις συντάξεις του φουκαρά του Έλληνα, τότε που η γριούλα δεν είχε να πληρώσει την ασπιρίνη της, τότε που οι μανάδες και τα παιδάκια έτρεχαν στα συσσίτια, τότε που οι νέοι της Ελλάδας έφευγαν καραβιές ολόκληρες, τότε που οικογενειάρχες αυτοκτονούσαν από απελπισία, τότε... τότε... Τότε το Δ.Σ. της NOVARTIS απένειμε στον ''κύριο'' FROUZI τον τίτλο του ''manager of the year''. Γιατί; Διότι πιθανόν κατάφερε, χωρίς να αυξήσει το ύψος του λαδώματος (έξοδα εκπροσώπησης) να αυξήσει τις πωλήσεις. Και έρχονται σήμερα, οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, των οποίων τα ονόματα αναφέρονται από το FBI, και τα πληρωμένα παπαγαλάκια τους στα εγκάθετα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικού Εμπαιγμού) να αφορίζουν και να πετροβολούν τους προστατευόμενους μάρτυρες, τους ''κουκουλοφόρους'', όπως τολμούν να τους ονομάζουν, ενθυμούμενοι ασφαλώς τις κουκούλες που οι ίδιοι ή οι πατεράδες τους φορούσαν, στις ''ένδοξες'' μέρες της φασιστικής και αντικομουνιστικής τους δράσης. 
»Αυτά τα λαμόγια που τολμούν να μιλούν για ''πατρίδα'', σαν να πρόκειται για πουτάνα της οποίας είναι οι νταβατζήδες. Αυτοί οι λαοπροδότες που τολμούν να σπιλώσουν τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Και θα παραφράσω τον ''νεκροθάφτη'' της Ελλάδας, Α. Σαμαρά, λέγοντας ''ΜΑΚΑΡΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΕΚΑ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ''. Ελπίζω η ελληνική Δικαιοσύνη να μην πτοηθεί και να τους ''ξεκωλιάσει'' κυριολεκτικά και παραδειγματικά, όπως γίνεται σε κάθε δημοκρατία (π.χ. αυτήν την βδομάδα, το εφετείο στη Γαλλία επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση, κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών, Gerome Cahouzac, σε τριετή, μη εξαγοράσιμη κάθειρξη, διότι έβγαλε στην Ελβετία 300.000 €. 
»Πόσο θα έριχναν, άραγε, στον Χαρδούβελη που έβγαλε 500.000;). Από την πλευρά μου, η τιμή των προγόνων μου μου επιτάσσει να παραστώ εφέτος στη Γ.Σ. των μετόχων της NOVARTIS, στις 2 Μαρτίου στο Basel. Η ελβετική Δικαιοσύνη, κατόπιν αιτήσεων ΗΠΑ και Ελλάδος, άρχισε έρευνες. Ο Τύπος της Ελβετίας ξεσπάθωσε. Το Δ.Σ. της NOVARTIS υποσχέθηκε πλήρη συνεργασία. Και εγώ προτίθεμαι αναμφίβολα να λάβω τον λόγο και να ζητήσω τη μη άφεση αμαρτιών του αμαρτωλού Δ.Σ. Θα επανέλθω λοιπόν με νεότερα».
periodista.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…