Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΣΚΑΣΕ: Επιστολή ΒΟΜΒΑ μετόχου της Novartis - Κόλαφος για Σαμαρά, Βενιζέλο και ΣΙΑ


Τον κακοφορμισμένο και απάνθρωπο κόσμο της πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας Novartis περιγράφει ο Ελληνοελβετός επιστολογράφος, ο οποίος ανοίγει το στόμα του για να μιλήσει σχετικά με τα ενδότερα των έσω που ανακάλυψε στα σαλόνια των γενικών συνελεύσεων του κολοσσού που εδρεύει στη Βασιλεία της Ελβετίας. 
Τον κακοφορμισμένο και απάνθρωπο κόσμο της πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας Novartis περιγράφει ο Ελληνοελβετός επιστολογράφος, ο οποίος ανοίγει το στόμα του Ζαλίζεται κάποιος από τον ρυθμό με τον οποίο διακινούνται δεκάδες ακόμη και εκατοντάδες εκατομμύρια μεταξύ των στελεχών για αμοιβές και μπόνους, και όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα ευφορίας, όπου ρέει άφθονη σαμπάνια και προσφέρονται «καναπεδάκια» με ακριβά εδέσματα.
Αυτός ο κόσμος, που θυμίζει παλαιότερες αποκαλύψεις για τους ελβετικούς κολοσσούς που λυμαίνονται τον Τρίτο Κόσμο, όπως η γνωστή γαλακτοβιομηχανία αλλά και άλλες δραστηριότητες της κατά τα άλλα Καλβινιστικής και ηθικής Ελβετίας, περιγράφεται γλαφυρά από τον επιστολογράφο-μέτοχο, ο οποίος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά αυτήν την γκλαμουριά που αποπνέουν τα στελέχη της Novartis. 
Διαβάστε την επιστολή:
«Ονομάζομαι Stekala, είμαι 70 ετών, ελληνικής καταγωγής, Ελβετός πολίτης και... ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ NOVARTIS; Κάθε χρόνο το Δ.Σ. της εταιρείας καλεί σε Γ.Σ. τους μετόχους, όπως αυτό προβλέπεται από το καταστατικό, όχι γιατί τους ''κόβει'' τόσο πολύ η δημοκρατικότητα και η διαφάνεια, αλλά για να ''φυλάξουν'' τον κώλο τους από τυχόν ''ανωμαλίες'', καθότι οι μέτοχοι ψηφίζουν αν εγκρίνουν ή όχι τις όλες ενέργειες του Δ.Σ. Δηλαδή, τι επενδύσεις έγιναν, τι κέρδη βγήκαν, έγκριση των υπερπαχυλών μισθών των μελών του Δ.Σ. που οι ίδιοι αποφάσισαν (π.χ. ο πρώην απελθών πρόεδρος του Δ.Σ. έβγαλε ''δώρο'' για την αποχώρησή του το ποσό των 72.000.000 CHF !!!, σαν να ήταν μαρουλόφυλλα, και χρειάστηκε, μπροστά στο μέγεθος του σκανδάλου, να επέμβει η πολιτεία, οπότε και αποποιήθηκε των 67.000.000, και πήρε ''μόνο'' 5.000.000. 
»Δηλαδή, μας έκανε και χάρη), συν τα διάφορα έξοδα ''εκπροσώπησης'', οι επόμενοι στόχοι, όπως επίσης και το μέρισμα που θα αποδοθεί στους μετόχους. Πολλά χειροκροτήματα, πολλές σαμπάνιες, πολλά τοστ και πολλή υποκρισία. Τόσα χρόνια μέτοχος, πήγα μόνο μια φορά, και όταν είδα την τόση χαρά για τα (αθέμιτα όπως απεδείχθη) κέρδη, που τότε αγνοούσα, μου ήρθε να ξεράσω τη σαμπάνια που ήπια. Έτσι συνέχισα να είμαι ο μέτοχος που έπαιρνε κάθε χρόνο ένα αξιόλογο μέρισμα, και.... πέρα βρέχει. Εξάλλου, έλεγα, τι να κάνω εγώ; Αυτοί του Δ.Σ. είναι όλοι τους ειδικοί, και όταν ακούς τους τίτλους τους, Δόκτορας από εδώ, Προφέσορας από εκεί, ε λες δεν μπορεί αυτοί οι ''κύριοι'' (οι περισσότεροι έδωσαν μάλιστα και τον όρκο του Ιπποκράτη) να είναι ''λαμόγια''. 
»Όλα καλά λοιπόν, μέχρι που έσκασε το κανόνι. Σκάνδαλο NOVARTIS στις ΗΠΑ. Το FBI ερευνά. Σκάνδαλο NOVARTIS στην Ελλάδα κατόπιν της έρευνας του FBI. Η ελληνική Δικαιοσύνη ανοίγει φάκελο. Διαβάζω τις αναφορές των υπό προστασία μαρτύρων και φρικάρω. Το 2013, στο κατακόρυφο της ελληνικής κρίσης, τότε που οι Σαμαροβενιζέλοι κόβανε τις συντάξεις του φουκαρά του Έλληνα, τότε που η γριούλα δεν είχε να πληρώσει την ασπιρίνη της, τότε που οι μανάδες και τα παιδάκια έτρεχαν στα συσσίτια, τότε που οι νέοι της Ελλάδας έφευγαν καραβιές ολόκληρες, τότε που οικογενειάρχες αυτοκτονούσαν από απελπισία, τότε... τότε... Τότε το Δ.Σ. της NOVARTIS απένειμε στον ''κύριο'' FROUZI τον τίτλο του ''manager of the year''. Γιατί; Διότι πιθανόν κατάφερε, χωρίς να αυξήσει το ύψος του λαδώματος (έξοδα εκπροσώπησης) να αυξήσει τις πωλήσεις. Και έρχονται σήμερα, οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, των οποίων τα ονόματα αναφέρονται από το FBI, και τα πληρωμένα παπαγαλάκια τους στα εγκάθετα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικού Εμπαιγμού) να αφορίζουν και να πετροβολούν τους προστατευόμενους μάρτυρες, τους ''κουκουλοφόρους'', όπως τολμούν να τους ονομάζουν, ενθυμούμενοι ασφαλώς τις κουκούλες που οι ίδιοι ή οι πατεράδες τους φορούσαν, στις ''ένδοξες'' μέρες της φασιστικής και αντικομουνιστικής τους δράσης. 
»Αυτά τα λαμόγια που τολμούν να μιλούν για ''πατρίδα'', σαν να πρόκειται για πουτάνα της οποίας είναι οι νταβατζήδες. Αυτοί οι λαοπροδότες που τολμούν να σπιλώσουν τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Και θα παραφράσω τον ''νεκροθάφτη'' της Ελλάδας, Α. Σαμαρά, λέγοντας ''ΜΑΚΑΡΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΕΚΑ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ''. Ελπίζω η ελληνική Δικαιοσύνη να μην πτοηθεί και να τους ''ξεκωλιάσει'' κυριολεκτικά και παραδειγματικά, όπως γίνεται σε κάθε δημοκρατία (π.χ. αυτήν την βδομάδα, το εφετείο στη Γαλλία επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση, κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών, Gerome Cahouzac, σε τριετή, μη εξαγοράσιμη κάθειρξη, διότι έβγαλε στην Ελβετία 300.000 €. 
»Πόσο θα έριχναν, άραγε, στον Χαρδούβελη που έβγαλε 500.000;). Από την πλευρά μου, η τιμή των προγόνων μου μου επιτάσσει να παραστώ εφέτος στη Γ.Σ. των μετόχων της NOVARTIS, στις 2 Μαρτίου στο Basel. Η ελβετική Δικαιοσύνη, κατόπιν αιτήσεων ΗΠΑ και Ελλάδος, άρχισε έρευνες. Ο Τύπος της Ελβετίας ξεσπάθωσε. Το Δ.Σ. της NOVARTIS υποσχέθηκε πλήρη συνεργασία. Και εγώ προτίθεμαι αναμφίβολα να λάβω τον λόγο και να ζητήσω τη μη άφεση αμαρτιών του αμαρτωλού Δ.Σ. Θα επανέλθω λοιπόν με νεότερα».
periodista.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Την βασάνισαν μέχρι θανάτου σε ερωτικό παιχνίδι και την πέταξαν στα σκουπίδια !

Τραγικό τέλος είχε μια 55χρονη στο Βερολίνο, η οποία δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ερωτικών βασανιστηρίων από ένα ζευγάρι που γνώρισε μέσω διαδικτύου προκειμένου να το «κάνουν».
Σύμφωνα με την αστυνομία η 55χρονη Μαριάννα Μ. γνώρισε τον 36χρονο Ταϊφούν Σ. και την 27χρονη Τζάσμιν Π. σε ένα φόρουμ για ανθρώπους με ειδικά σεξουαλικά ενδιαφέροντα. Οι τρεις τους συναντήθηκαν σε διαμέρισμα που είχε νοικιαστεί ειδικά για στην περίσταση και, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η 55χρονη βασανίστηκε μέχρι θανάτου ενώ το πτώμα της βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών.
Όπως είπαν αστυνομικοί η άτυχη γυναίκα βασανίστηκε για ώρες από το ζευγάρι ενώ η σορός της μεταφέρθηκε από τα σκαλιά για τέσσερις ορόφους. Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή σε κάδο απορριμμάτων λίγες δεκάδες μέτρα από την πολυκατοικία στην οποία έγινε το μοιραίο ραντεβού, τυλιγμένη σε μια γκρι κουβέρτα ένας περαστικός. Το ζευγάρι των δραστών εντοπίστηκε και συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Βερολίνου λίγο πριν επιβιβαστούν σε πτήση για Τουρκία. Ο 36χρονος,…

Σε "φιάσκο" το συλλαλητήριο της Αθήνας. Με γραφικότητες, γελοιότητες, και φαστιστονοσταλγούς ΦΩΤΟ

Τους πήραν είδηση. Μετά την φιέστα της Θεσσαλονίκης και των εγκλωβισμό κόσμου για τις δήθεν αγαθές προθέσεις τους για την Μακεδονία μας ...με ένα καραβάνα που ήθελε να κάνει κόμμα στην Αθήνα έφαγαν άκυρο. Μόνο 400 πούλμαν έφεραν και με τους παπάδες να πληρώνουν τα πάντα ...δεν ξέρουμε αν έχει και ποτάκι για το βράδυ στο Σφακιανάκη. Και οι Αθηναίοι, παρά τα καλέσματα και τους Αδωνιστές ...και όσους άλλου είδαν οτι μπορεί να πέσει ο Τσίπρας , τους έριξαν άκυρο Αντε να έκαναν μια συγκέντρωση των 20.000 .
Δείτε και τις γραφικότητες τους    Χριστόδουλος και Μεταξάδες (13:36) ΕΦ.ΣΥΝ. ΕΦ.ΣΥΝ.