ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΌ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΌ -ΣΑΤΥΡΙΚΌ -ΒLOG ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ της πολιτικής της οικονομίας του αθλητισμού των celebrity @ πουτ@νας της κοινωνίας… To blog των αποκαλύψεων

Popular

Παρασκευή, Ιανουαρίου 12, 2018

Το στιγμιότυπο όπου Ιγνατίου – Κάκκαβα παραδέχονται την προπαγάνδα του MEGA και ζητούν συγγνώμη (vid) – “Θέλουμε να γίνουμε ένα μικρό BBC αν έχουμε δεύτερη ευκαιρία”


«Κάναμε κι εμείς λάθη. Τα παραδεχόμαστε. Μακάρι να λειτουργήσει ξανά το MEGA και να είστε βέβαιοι ότι θα είναι κάτι καινούριο. Το όνειρο πολλών συναδέλφων είναι να γίνει ένα μικρό BBC στην Ελλάδα. Νομίζω ότι τα στελέχη και οι δημοσιογράφοι του MEGA μπορούμε να το κάνουμε», ανέφερε ο Μιχάλης Ιγνατίου και η Ναταλί Κάκκαβα στο έκτακτο δελτίο που μετέδωσαν χθες Πέμπτη οι εργαζόμενοι του MEGA, με την παρουσιάστρια να προσθέτει στη συνέχεια ότι «ακόμα κι αν έχουμε κάνει λάθη, νομίζω ότι η τιμωρία δεν είναι αυτή η οποία δείχνει να μας επιβάλλεται τώρα, δηλαδή να πέσει ‘μαύρο’ στο κανάλι και να χάσουμε όλη τη δουλειά μας».
Το thefaq πρώτο και μόνο χθες επεσήμανε και δημοσιοποίησε την συγγνώμη του MEGA προς τον κόσμο. Από κάποιους και στα social media αμφισβητήθηκε ότι ειπώθηκε αυτή η συγγνώμη και μάλιστα δύο φορές και κατηγορήθηκε το thefaq για προπαγάνδα. Σήμερα δημοσιεύουμε και το βίντεο με το σχετικό απόσπασμα υπενθυμίζοντας τις δημοσιογραφικές εφεδρείες που ως γνωστόν εισήγαγε πρώτη η “γάτα Ιμαλαΐων”. Καλή συνέχεια παιδιά και να θυμάστε ότι η δημοσιογραφία θέλει κότσια.
Το σχετικό απόσπασμα:
Πηγή: altsantiri.gr 
http://thefaq.gr/