ΧΑΜΟΣ LIVE: «Είσαι γελοίος» - «Αρπαχτικό του Χριστοφοράκου έχεις τελειώσει» (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)


Mια κόντρα από τα παλιά και μάλιστα με βαρείς χαρακτηρισμούς αναβίωσε μεταξύ Πάνου Καμμένου και Ντόρας Μπακογιάννη, αυτή τη φορά με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την ονομασία των Σκοπίων.
Η κ. Μπακογιάννη μίλησε για «κωλοτούμπα» Καμένου στο θέμα της ονομασίας ενώ από την Κομοτηνή όπου βρέθηκε, προέβη σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του υπουργού εθνικής Άμυνας τον οποίο χαρακτήρισε γελοίο.
Κατά την ομιλία της επιτέθηκε στην κυβέρνηση ενώ χρησιμοποίησε έναν άκρως προσβλητικό χαρακτηρισμό για τον υπουργό εθνικής άμυνας και πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. κ. Πάνο Καμμένο. “Δεν μπορεί άλλα να λέει ο υπουργός εξωτερικών και άλλα να λέει ο υπουργός αμύνης, όσο γελοίος κι αν είναι”, είπε χαρακτηριστικά.
Εν τω μεταξύ ο Πάνος Καμμένος απάντησε μέσω twitter στη δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη ότι υπουργός Άμυνας «είναι σε φάση μεγάλης κωλοτούμπας» για το Σκοπιανό.
Ο κ. Καμμένος έγραψε στην ανάρτηση του:
«To αρπαχτικό του Χριστοφοράκου κατάλαβε ότι κινδυνεύει να βρει η δικαιοσύνη τα κρυμένα σε βαπόρια από την Περσία του κουμπάρου και επιτίθεται σε εμένα μήπως και φοβηθώ… τελείωσες Ντόρα απαξιωμένη και ξηλωμένη από τον ίδιο τον αδελφό σου ψάξε εκεί που έστειλες τον Καραβέλα…»
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και την απάντηση του Πάνου Καμμένου