Πόσα χρήματα πήρε ο Ψωμιάδης για να γυρίσει τη διαφήμιση με τον Ζορό - ΣΟΚάρει το ποσό



Τεράστιες αντιδράσεις προκάλεσε η εμφάνιση του Παναγιώτη Ψωμιάδη σε διαφημιστικό σποτ. Ο πρώην περιφερειάρχης εμφανίστηκε ντυμένος Ζορό σε διαφήμιση των Jumbo για τις απόκριες. Μάλιστα η μουσική επένδυση προέρχεται από τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας.
 Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εμφάνισή του. «Δεν παραπέμπει σε κανένα μπορ… να ντυθεί ο Ψωμιάδης μαντάμ όπως ντύθηκαν κάποιοι άλλοι. Τελευταία διαφημίζατε και προστατεύατε κάποιον εδώ από τη Θεσσαλονίκη. Εκείνο δεν ενόχλησε και ενόχλησε ο Ψωμιάδης. Εγώ πίστευα ότι θα ήταν η χαρά της Νέας Δημοκρατίας γιατί μας θυμίζει τη μεγάλη Νέα Δημοκρατία» σχολίασε αρχικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Στην εκπομπή αναφέρθηκε ακόμη και το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε η μουσική από τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας. Όπως τόνισε η Ναταλία Γερμανού ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς, συνθέτης του ύμνου, έδωσε κανονικά την άδειά του προκειμένου να χρησιμοποιηθεί η μουσική του στο διαφημιστικό σποτ.
Ο πρώην περιφερειάρχης όντας έξαλλος αναφέρθηκε και στο χρηματικό ποσό που εισέπραξε για να εμφανιστεί. Όπως αποκάλυψε: «Το ποσό που πήρα είναι γύρω στα 500 ευρώ και έξοδα κίνησης».
Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφέρθηκε στη Νέα Δημοκρατία τονίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Σχολίασε ακόμη ότι ήταν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τη Μακεδονία όπως θα είναι και σε αυτό της Αθήνας.
Κλείνοντας την επικοινωνία του με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αποκάλυψε ότι τα σποτ θα έχουν και συνέχεια ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμπράξει με την Άντζελα Δημητρίου.
 dailymedia.gr/ periodista.gr/