Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σάλος με τις Σουηδές εργαζόμενες στο… αμαρτωλό κέντρο υποδοχής μεταναστώνΤην παραίτησή τους αναγκάστηκαν να υποβάλουν τρεις εργαζόμενες σε κέντρο υποδοχής μεταναστών στη Σουηδία στην πόλη Έρνσκελντσβικ.

Ο λόγος ήταν πως ο τοπικός δήμος ανακάλυψε ότι οι γυναίκες είχαν αρχίσει την σύναψη «στενών» σχέσεων με ασυνόδευτους έφηβους μετανάστες.
Μετά την αποκάλυψη του συμβάντος ο δήμος επικοινώνησε με την αστυνομία και ήδη έχει αρχίσει εσωτερική έρευνα για το περιστατικό, σύμφωνα με την διαδικτυακή εφημερίδα Nyheter Idag.
Ο Mats Gidlund, επικεφαλής των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου της σουηδικής πόλης, δήλωσε πως η δημοτική αρχή θα πρέπει να εργαστεί, ώστε να καθιερωθεί ένα σαφές όριο μεταξύ της ιδιωτικής και της επαγγελματικής ζωής στις σχέσεις ανάμεσα στους εργαζόμενους και τους φιλοξενούμενους στο κέντρο υποδοχής μεταναστών.
«Αυτό είναι ξεκάθαρα αξιοσημείωτο. Επειδή, επίσης, πιστεύουμε πως αυτό που συμβαίνει είναι σοβαρό το έχουμε αναφέρει και στην αστυνομία και στην Υγειονομική και Κοινωνική Επιθεώρηση (IVO)», δήλωσε ο Mats Gidlund στην καθημερινή εφημερίδα Allehanda.
Το περιστατικό στην πόλη Έρνσκελντσβικ δεν είναι το μόνο που συνέβη στη Σουηδία.
Πρόσφατα, στην πόλη Αμάλ διατάχθηκε έρευνα σε τοπικό κέντρο υποδοχής προσφύγων, όταν έγινε γνωστό πως μια γυναίκα εργαζόμενη χόρευε και είχε «ανάρμοστες» σχέσεις με ανήλικους πρόσφυγες.
Το 2015 η Σουηδία έλαβε 35.000 αιτήσεις ασύλου από «ασυνόδευτα παιδιά» ενώ το 2016 οι αιτήσεις των «ασυνόδευτων ανηλίκων» ανήλθαν στις 2.200.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στο ΔΣ της Endeavor Greece της Μαρέβας ο εφοπλιστής με το καράβι του που πιάστηκε με κοκαίνη στο Περού ! Ε ρε γλέντια !

Δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 121 κιλών βρέθηκαν σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων, με σημαία Μάλτας στο Περού.

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.