Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ποιος είναι ο Φράγκος Φραγκούλης, καραβανάς Άραγκορν των ακροδεξιών


Δε θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας που ένας καραβανάς πάει να λανσαριστεί ως ο σωτήρας του φτωχού μας Έθνους. Δεν μιλάμε για απλούς υπουργούς ή βουλευτές όπως ο Τόσκας του ΣΥΡΙΖΑ ή ο μουστακαλής Επιτήδειος της Χρυσής Αυγής, αλλά για ακόμη πιο extravagant περιπτώσεις (με κάμποσα κινήματα / πραξικοπήματα στο βιογραφικό) όπως ο πρωθυπουργός Νικόλαος Πλαστήρας ή ο επίσης πρωθυπουργός Αλέξανδρος Παπάγος, οι οποίοι μνημονεύονται συνήθως μαζί στο “Τι Πλαστήρας, τι Παπάγος“.
Ο τελευταίος στη σειρά των καραβανάδων που θα μας σώσουν από κάποιον εχθρό του Έθνους με τη χρήση λίγης στρατιωτικής πειθαρχίας στην πολιτική ζωή (και επιθεώρηση κάθε Παρασκευή) είναι ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και υπουργός Εθνικής Άμυνας στην υπηρεσία κυβέρνηση Πικραμένου, Φράγκος Φραγκούλης. O πρώην αρχηγός του Στρατού επανήλθε στην επικαιρότητα μετά τον κεντρικό του ρόλο στην χτεσινή συγκέντρωση για το όνομα της Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, όπου έγινε δεκτός με συνθήματα τύπου “είναι τρελός ο στρατηγός“. Η τοποθέτηση του Φραγκούλη συνοψίζεται στα εξής:
«Θα μας βρουν μπροστά τους. Δεν είμαστε έρμαια, θα προστατέψουμε τη Μακεδονία μας.»
Ας δούμε ποια είναι τα πιο hot στοιχεία γύρω από τον πνευματικό (και ίσως αύριο πολιτικό) ηγέτη των μακεδονομάχων:
H συνέχεια στο https://luben.tv/politix/140957https://luben.tv/politix/140957

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στο ΔΣ της Endeavor Greece της Μαρέβας ο εφοπλιστής με το καράβι του που πιάστηκε με κοκαίνη στο Περού ! Ε ρε γλέντια !

Δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 121 κιλών βρέθηκαν σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων, με σημαία Μάλτας στο Περού.

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.