Έρχονται στην Eλλάδα Ζούκερμπεργκ και Μπιλ Γκέιτς ...να εκπαιδευτούν σε διαδικτυακά σεμινάρια !

Γιαγιάδες άρτια εκπαιδευμένες περιηγούμαι στα κρυφά δωμάτια του διαδίκτυο. Ποιος ξέρει τους έβαλε για κράχτες ο  Ζούκερμπεργκ 


Ποιο CSI ποια Σίλικον Βάλει και μαλακίες ! Τελικά το αποφάσισαν και έρχονται να περάσουν διαδικτυακή εκπαίδευση από σεμινάρια στην Eλλάδα οι άρχοντες του διαδικτύου υποκλινώμενοι στο ελληνικό άρχοντα και το κληρονομικό χάρισμα ! 
Διαβάζοντας Πρώτο Ψέμα και άλλα έγκριτα site με συντάκτες που παίζουν την τεχνολογία του διαδικτύου στα δάκτυλα αποφάσισαν να εμπλουτίσουν τις διαδικτυακές τους γνώσεις και θα πάρουν μέρος σε περιοδεύοντα σεμινάρια ασφαλούς διαδικτύου για να μη γίνουν μπάχαλα οι επιχειρήσεις τους.
Αλλωστε η υψηλή κατάρτιση και γνώσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα δεν υπάρχουν εκεί . Δηλαδή πως βάζεις ένα κράχτη ασχετίλα μπροστινό να κάνεις μπίζνες !
Πάντως τα σεμινάρια αυτά χορηγούνται από εταιρίες υψηλής τεχνολογίας όπως Κέντρα Αδυνατίσματος , Ψητοπωλεία ... ιδρύματα αρπαχτής κοινοτικών προγραμμάτων ,,,ενώ συμπολίτης μας διέθεσε και ημίονο που θα εκπαιδευτούν οι ξένοι προσκεκλημένοι μας στην ασφάλεια του wifi !