Ηρωική και πένθιμη έξοδος Λάμψια από ΤΑ ΝΕΑ Παραιτήθηκε ...αλλά είπε οτι Τα Νέα θα βγαίνουν μέχρι να σβήσει ο ήλιος ! Αλλά ποιος ήλιος προφανώς του Μαρινάκη !


Πραγματοποιήθηκε και επίσημα η αλλαγή φρουράς στη διεύθυνση των ΝΕΩΝ, τέσσερις μήνες μετά την εξαγορά του ΔΟΛ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Παναγιώτης Λάμψιας αποχωρεί από τη θέση του διευθυντή της εφημερίδας όπως είχε διαφανεί από το απόγευμα της Παρασκευής και αναλαμβάνει ο Γιώργος Μαντέλας (που πριν δεκαπέντε ημέρες προαλειφόταν για διευθυντής σύνταξης του «Βήματος»).
Ο Πα. Λάμψιας γνωστοποίησε την αποχώρησή του και μέσα από ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό του στο Facebook, όπου ανέβασε φωτογραφία το σημερινό πρωτοσέλιδο των “Νέων” γράφοντας:
Αυτή είναι η τελευταία πρώτη σελίδα με τη δική μου συμμετοχή. Σε πείσμα των εχθρών τους ΤΑ ΝΕΑ θα βγαίνουν μέχρι να σβήσει ο ήλιος…“, ενώ στο τελευταίο του άρθρο υπό τη δική του διεύθυνση της εφημερίδας, με τίτλο «Μέχρι να σβήσει ο ήλιος» γράφει:
«Για μένα αυτός ο χρόνος ήταν σκληρός και ενίοτε αδυσώπητος. Και τώρα πια αισθάνομαι ότι αυτός ο κύκλος πρέπει να κλείσει, ότι πρέπει να μπω στις ράγες μιας πιο κανονικής ζωής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να αφήσω τη διεύθυνση των «ΝΕΩΝ» στους άξιους συναδέλφους μου. Τους αποχαιρετώ διαβεβαιώνοντάς τους ότι είμαι ευτυχής για όσα έζησα μαζί τους. Αν δικαιούμαι έπειτα από όλα αυτά να κάνω μια πρόβλεψη, είναι αυτή: «”ΤΑ ΝΕΑ” θα βγαίνουν μέχρι να σβήσει ο ήλιος…».
http://thefaq.gr/