Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πάρτυ στο διαδίκτυο με την δήλωση Μητσοτάκη ότι η τροχαία μπορούσε να σταματήσει την πλημμύρα στην Μάνδρα !


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης γράφει στο Twitter σχετικά με την καταστροφή στη Μάνδρα και τις πληγές που έχει αφήσει αυτή πίσω της. 

Ώσπου, 
Ωπ, μισό. Τι εννοεί ο κ. Μητσοτάκης; Μας πήρε λίγη ώρα (και μερικά χάχανα) παραπάνω για να πούμε πως ίσως καταλαβαίνουμε τι θέλει να πει. Πάμε πρόταση-πρόταση:
«Δεν χρειαζόταν να είναι κάποιος ειδικός για να γνωρίζει ότι τα νερά θα κατέβαιναν από τον δρόμο». Ωραία ως εδώ.
«Διότι ο δρόμος ήταν το ρέμα». Πολύ σωστά, άσχετα βέβαια που κανένας ποτέ δεν έκανε τίποτε σχετικό παρά το γεγονός πως όλοι το γνώριζαν. Ας πάμε στο ψητό:  
«Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να προειδοποιήσει την τροχαία ώστε να τον κλείσει». Ω! θεοί. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.

Στη φόρα τα ονόματα των επωνύμων που κάθονται στο σκαμνί για την κόκα στο Κολωνάκι.Δυο γυναίκες ηθοποιοί , μια γυναίκα σύζυγος γνωστού επιχειρηματία μεταξύ αυτών

Τα ονόματα των εμπλεκομένων της υπόθεσης της κοκαΐνης αποφασίζει να αποκαλύψει το eReportaz βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία που επικρατεί από το πρωί και γνωρίζοντας ότι δικαστικά αυτή η υπόθεση θα συζητηθεί στο ακροατήριο στις 11 Μαΐου σε μια δημόσια διαδικασία, με αποτέλεσμα να μην τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων.