Δείτε ποιες ήταν οι πραγματικές ερωτήσεις στους συνέδρους της ΝΔ που ψήφισαν για το πρόγραμμα "Κούλης"


«Συμφωνείτε όταν μια νέα επιχείρηση παραβιάσει για πρώτη φορά την ασφαλιστική νομοθεσία να της δίνεται μια ευκαιρία συμμόρφωσης πριν την επιβολή προστίμου;». «Θεωρείτε ως κεντρική προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης την άμεση πάταξη της ανομίας στα Εξάρχεια;»

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης
Οι παραπάνω ήταν δύο από τις 15 ερωτήσεις που τέθηκαν στη διάθεση των συνέδρων της ΝΔ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ώστε με βάση τις απαντήσεις να συνταχθεί και το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ, για τις επόμενες εκλογές. 
Ερωτήσεις που θα μπορούσε να είχε εύκολα συντάξει εφορευτική επιτροπή με μέλη τον Τζήμερο, τη Ξαφά, τον Κυριάκο και τον Άδωνη.
Με αφορμή τα παραπάνω έργα τέχνης του κινήματος του κονστρουκτιβιστικού νεοφιλελευθερισμού, το koutipandoras.gr εξασφάλισε μετά από επίπονες προσπάθειες, έξι ερωτήσεις που τελικά δεν μπήκανε στο τελικό ερωτηματολόγιο που συμπλήρωσαν οι σύνεδροι. 
Οι παρακάτω ερωτήσεις θα μπορούσαν να έχουν ενταχθεί και αυτές ώστε να βοηθήσουν στην εκτόξευση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας μας, χωρίς τις αγκυλώσεις και τις ιδεοληψίες του χθες.
Διαβάστε παρακάτω:
Όπως με ενημερώνουν από το κοντρόλ, η τελευταία ερώτηση συμπεριελήφθη τελικά, σε μια ελαφρώς διαφορετική βερσιόν στο ερωτηματολόγιο της ΝΔ
http://www.koutipandoras.gr/