Στο Ρέμο ο γάμος της καταζητούμενης συνεργάτιδας της Μαρέβα ! Σκηνές βλαχομπαρόκ !


Η Τζώρτζια Ευσβίου η οποία σήμερα κατηγορείται μαζί με τον σύζυγό της για υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, είναι και μέτοχος της εταιρείας Zeus+Dione ΑΕ, ιδρύτρια και πρόεδρος του ΔΣ της οποίας είναι η σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Ανεξάρτητα από την κομπίνα, η ζωή του ζεύγους είναι ενδεικτική για το πως βλέπουν τον κόσμο οι Μητσοτάκηδες και οι φίλοι τους. Μέσα από τη γυάλα της χλιδής. Προκαλούν μία ολόκληρη κοινωνία. Θέλουν να κυβερνήσουν και να φέρουν μαζί και τις παρέες τους.
Ελάχιστοι θα γνωρίζουν ή θα θυμούνται τα "όργια", κυριολεκτικά του ζεύγους Λάσκαρη, την εποχή που ο ελληνικός λαός δεινοπαθούσε και στην χώρα επιβάλλονταν τα capital controls. 
To καλοκαίρι του 2015, το καλοκαίρι των capital controls, τα εκατομμύρια έπεφταν βροχή για να πραγματοποιηθεί ο... γάμος της χρονιάς. στην Τζιά. Τέσσερα μερόνυχτα το ζεύγος Λάσκαρη και οι προσκεκλημένοι τους γλεντοκοπούσαν μέσα στη βλαχομπαρόκ χλιδή της νεοπλουτίλας (Ποιος ξέρει τι χρήματα ήταν αυτά;).
5.000.000 ευρώ έλεγαν πως κόστισε εκείνος ο γάμος ανάμεσα στον Νίκο Λάσκαρη και την Τζώρτζια Ευσεβίου. 
Διαβάζουμε σε δημοσίευμα της εποχής: "Η πολυτέλεια συνόδευε τη νύφη σε κάθε εμφάνισή της, αφού η ίδια άλλαξε αρκετά φορέματα-δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια. Το μπλε νυφικό της είχε την υπογραφή της διάσημης Βρετανίδας Vivienne Westwood, ενώ τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς που εμπνεύστηκε μια κουπ, ώστε να ταιριάζει με το ιδιαίτερο καπέλο που δημιούργησε αποκλειστικά για εκείνην ο Βρετανός μετρ των καπέλων Φίλιπ Τρέισι (έχει δώσει δημιουργίες του και στη βασιλική οικογένεια)! Το καπέλο της Τζώρτζιας Ευσεβίου έμοιαζε με φτερά πεταλούδων, τις οποίες λατρεύει.
Ενα τεράστιο σκηνικό (δεκάδων χιλιάδων ευρώ) στήθηκε για τη γαμήλια δεξίωση με τη συναυλία Ρέμου και Χαΐνηδων που έγινε το Σάββατο στη θέση Κόκα. Το σκηνικό ανήκει στη φημισμένη εταιρία United Τechnical Group που είχε αναλάβει τη συναυλία του Robbie Williams στη Μαλακάσα, καθώς και των περισσότερων μεγάλων ονομάτων της μουσικής, που έχουν έρθει στη χώρα μας! Ακόμη και η εμφάνιση του Ρέμου στη σκηνή άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό: σκάφος τον μετέφερε στο πίσω μέρος της σκηνής και την ώρα που ανέβηκε ο χώρος έμοιαζε σαν να πήρε φωτιά από φωτορυθμικά και ειδικά εφέ
...Ηδη από το πρωί της Τετάρτης άρχισαν να καταφθάνουν στο λιμάνι της Τζιας τα πρώτα πλωτά παλάτια των υψηλών προσκεκλημένων του ζευγαριού. Ανάμεσά τους ξεχώρισαν το «Normand», το «Empair», το «Aurora», το «Cudu», το «Cloe», το «Tropicana» και το «Friendship», ενώ τα βλέμματα μαγνήτισε το «Gitana». Επιχειρηματίες κυρίως από τη Ζυρίχη όπου δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά ο Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του, αλλά και πλούσιοι φίλοι τους από την Αμερική, τον Λίβανο, την Κύπρο και την Ελλάδα βρέθηκαν στην Τζια για τον «παραμυθένιο» γάμο. Τον Αρχιεπίσκοπο της Κύπρου που τέλεσε τον γάμο στην Αγία Ειρήνη στο Βουρκάρι μετέφερε στην Κέα ιδιωτικό ελικόπτερο, ενώ ο Αντώνης Ρέμος έφτασε με ιδιωτικό σκάφος που είχε νοικιαστεί.
Ανάμεσα στους Ελληνες που έδωσαν το «παρών» ήταν η Καρίνα Χατζησάββα, η κοσμικογράφος Βίκυ Παλαιολόγου με τον σύζυγό της Δημήτρη Κυριαζή, ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, φορέματα του οποίου έβαλαν η νύφη και η σύζυγος του Παναγιώτη Παναγιώτου (Παν Παν), η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Θεοδωροπούλου. Επίσης ο πλαστικός χειρουργός Ζήσης Μπουκουβάλας με τη σύζυγό του Αλκηστη Πρίνου και αρκετές ακόμη προσωπικότητες από την Κύπρο ήταν ανάμεσα σε εκείνους που απόλαυσαν το τρικούβερτο τετραήμερο γλέντι που τους είχαν ετοιμάσει ο Νίκος Λάσκαρης και η αγαπημένη του Τζώρτζια Ευσεβίου.
Την ίδια εποχή από χλιδή «ξεχείλιζε» και το πάρτι γενεθλίων που έκανε... έκπληξη στον επιχειρηματία Λάσκαρη η σύζυγός του και κολλητή φιλενάδα της Μαρέβας Μητσοτάκη. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε δύο μήνες αργότερα στη Μύκονο. Γνωστό κλαμπ του νησιού στο Καλό Λιβάδι φιλοξένησε το ζευγάρι και τους διάσημους καλεσμένους του, που έμειναν άφωνοι με το δώρο που έκανε στον εορτάζοντα η σύζυγός του. Ηταν ένα φουσκωτό σκάφος, το οποίο -όπως ακούστηκε- στοίχισε περίπου 200.000 ευρώ! 
Δείτε τις φωτογραφίες από το όργιο της χλιδής που ακολουθούν; 

".