Η επιλογή των 'αγγέλων' για το show της Victoria's Secret BINTEO

Το σόου της Victoria's Secret είναι ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα event, με μοντέλα από όλο τον κόσμο να εύχονται για μία θέση στην πασαρέλα. Όμως λίγες μόνο είναι αυτές που καταφέρνουν να περάσουν από την δύσκολη διαδικασία του casting.




  Λίγες ημέρες πριν από το πρώτο σόου της εταιρείας στην Σανγκάη, η Victoria's Secret έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τα παρασκήνια της πιο πρόσφατης διαδικασίας επιλογής μοντέλων.
Η επιλογή ενός μοντέλου για το σόου σημαίνει πολλά για την εξέλιξη της καριέρας του και αυτό δικαιολογεί το άγχος αλλά και την θέληση πολλών να συμμετάσχουν σε αυτό.
Για την φετινή ακρόαση, τα μοντέλα φόρεσαν μαύρα εσώρουχα της Victoria's Secret, πριν κάνουν το πέρσμά τους μπροστά από την επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν ο επικεφαλής δημιουργικού της εταιρείας Ed Razek, η παραγωγός Monica Mitro, η καλλιτεχνική διευθύντρια Σοφία Νεοφύτου-Αποστόλου και ο υπεύθυνος επιλογής John Pfeiffer.

  Παρά το γεγονός ότι η διαδικασία μπορεί να αποδειχτεί ιδιαιτέρως στρεσογόνα, τα μοντέλα αντιλαμβάνονται ότι το σημαντικό είναι "χαλαρώσεις και να περάσεις καλά".
Ακόμη κι έτσι, όμως, δύσκολα συγκρατούνται τα δάκρυα χαράς, οι φωνές και τα γέλια όσων επιλέγονται.


 Πηγή:DailyMail Φωτογραφίες:Victoria's Secret Youtube

 http://news247.gr/