Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εισαγγελική πρόταση: Κανένα ελαφρυντικό για ΤσοχατζόπουλοΕκτός" ελαφρυντικών δεν αποκλείεται να τεθούν ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ο Ιωάννης Σμπώκος, στη δίκη για το "μαύρο πολιτικό χρήμα".
Η εισαγγελέας της έδρας, Αναστασία Δημητριάδου, εισηγήθηκε στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων να μην αναγνωριστούν στους δύο καταδικασθείς κάποιο ελαφρυντικό, υποστηρίζοντας πως δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις ούτε για αυτό του προτέρου εντίμου βίου, ούτε για εκείνο της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.
Η αγόρευση της εισαγγελικής λειτουργού δεν προκάλεσε την αντίδραση του Ακη Τσοχατζόπουλου, παρά το γεγονός ότι αν γίνει δεκτή από το δικαστήριο, δεν αποκλείεται ο πρώην υπουργός να υποχρεωθεί να επιστρέψει πίσω στη φυλακή. Όταν όμως, το λόγο έλαβε ο αναπληρωτής εισαγγελέας, Σταμάτης Δασκαλόπουλος, η αντιμετώπιση ήταν διαφορετική, αφού ο πρώτος ανέφερε κατά την εισήγησή του ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος δημιούργησε την απαραίτητη υποδομή, προκειμένου να ξεπλύνει το βρώμικο χρήμα, κατά τη θητεία του ως υπουργός. "Εδώ ακούσαμε μύθευματα, που τα βρήκατε αυτά; Είναι δικαστήριο εδώ δεν μπορούν να λέγονται αυτά.Αυτά είναι μυθευματα, από που και ως που; Ντροπή σου!" φώναξε ο καταδικασθείς.
Αναφορικά με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους, σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, θα πρέπει να αναγνωριστεί ελαφρυντική περίσταση σε όλους. Μεταξύ άλλων, στη Βίκυ Σταμάτη και στην Αρετή Τσοχατζοπούλου <ητήθηκε να δοθεί εκείνο της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη. Αντίστοιχα, για τους Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου, Παναγιώτη Σταμάτη, Νίκο Καρατζα, Νίκο Γεωργουλάκη και Γιώργο Κωνσταντάτο, που καταδικάστηκαν χωρίς την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσης του αδικήματος κατ' επάγγελμα, ζητήθηκε η αναγνώριση του ελαφρυντικού του προτέρου εντίμου βίου, ενώ για τον ξάδελφο και πρώην στενό συνεργάτη του υπουργού, Νίκο Ζήγρα, εισηγήθηκαν το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας μετά την πράξη, το οποίο του είχε αναγνωριστεί και πρωτόδικα, αλλά και εκείνο της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.
Υπενθυμίζεται ότι και οι 16 κατηγορούμενοι κρίθηκαν το πρωί ένοχοι, όπως κατηγορούνται, ενώ η διαδικασία συνεχίζεται με τις δευτερολογίες της υπεράσπισης, τις οποίες θα ακολουθήσει η απόφαση του δικαστηρίου επί των ελαφρυντικών.

 http://news247.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…