Η Ζωή έρχεται ο Καπιταλισμός φεύγει ! Το επαναστατικό πρόγραμμα της Κωνσταντοπούλου


Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, προτείνει συμμετοχή πολιτών σε μονάδες αποκατάστασης Τάξης και κλείσιμο των ΜΜΕ

Συνεχίζονται οι εργασίες της τριήμερης συνάντησης εργασίας που άρχισε την Παρασκευή και συνδιοργανώθηκε από την «Πλεύση Ελευθερίας», «ΌΧΙ στα Ναι τους», «Δικαιοσύνη για Όλους» και «Δεν Υποκλίνομαι».
Η συνάντηση που γίνεται μετά από πρόσκληση της Ζωής Κωνσταντοπούλου υπό το σύνθημα «Πάρε την Ευθύνη», υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών.
Συνεργασία με την «Ανυπότακτη Γαλλία»
Κατά την εναρκτήρια ομιλία της η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, επεσήμανε την ανάγκη της συμμετοχής των πολιτών σε όλες τις βαθμίδες της δημόσιας ζωής και παράλληλα ανακοίνωσε τη συνεργασία της Πλεύσης με το κόμμα του Ζαν Λυκ Μελανσόν, «Ανυπότακτη Γαλλία».
Αναφορικά με την κυβερνητική της πρόταση τόνισε μεταξύ άλλων πως «πρέπει να φτιάξουμε ένα κράτος, μια δημόσια διοίκηση καθ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν αυτού που φανταζόμαστε ως τη δημοκρατίας που υπηρετεί τους πολίτες».
Πολίτες στην θέση των ΜΑΤ
Ειδικά για τη δικαιοσύνη και την τάξη είπε «ο πρωθυπουργός της χώρας θα είναι και υπουργός Δικαιοσύνης και στα δικαστήρια της χώρας θα συμμετέχουν οι πολίτες σε όλα τα επίπεδα». Επίσης πρότεινε τη συμμετοχή των πολιτών στις μονάδες αποκατάστασης τάξης που δεν θα είναι τα ΜΑΤ.
«Να κλείσουν όλα τα ΜΜΕ»
Για τα μέσα ενημέρωσης είπε «θα κλείσουν όλα τα μέσα προπαγάνδας και διαπλοκής, και της παλιάς και της νέας. Και θα δοθούν κίνητρα για συνεργατικά εγχειρήματα πολιτών για την ενημέρωση. Θα υπάρξει πραγματική δημόσια ενημέρωση, όχι η ντροπή της ΕΡΤ για την οποία παλέψαμε».
 http://www.koutipandoras.gr