Ηράκλειο: 32χρονος έκλεψε ασθενοφόρο και έκανε μπαντιλίκια μέχρι να τον πιάσει η αστυνομία




Άλλο ένα περιστατικό από την Κρήτη έρχεται να επιβεβαιώσει την επιτακτική και άμεση ανάγκη να αναγράφονται οι πινακίδες στους δρόμους της λεβεντογέννας στη Γραμμική Β’. Συγκεκριμένα, το περιστατικό αφορά έναν φερόμενο ως άστεγο ο οποίος αφόυ έκλεψε ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στη συνέχεια επιδόθηκε σε απανωτά μπαντιλίκια στους δρόμους.


Ένας άγνωστος άνδρας, πιθανότατα χρήστης ουσιών, έκλεψε ένα εφεδρικό ασθενοφόρο από τον τομέα του ΕΚΑΒ. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που οι διασώστες του ΕΚΑΒ είχαν φύγει για να μεταβούν σε ένα περιστατικό, ο ίδιος εισέβαλε στο δωμάτιο των υπαλλήλων της υπηρεσίας, από το οποίο έκλεψε μια τηλεόραση, ενώ επίσης βρήκε και τα κλειδιά του εφεδρικού ασθενοφόρου. Όπως ήδη φαντάζεστε τη συνέχεια, ο 32χρονος μπήκε στο εφερδικό ασθενοφόρο και άρχισε να κόβει βόλτες.
Όπως διαβάζουμε στο flashnews.gr, η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση και τελικά ο 32χρονος με το ασθενοφόρο εντοπίστηκε μισή ώρα αργότερα να κάνει βόλτα με το κλεμμένο όχημα στην περιοχή της Αμμουδάρας, χωρίς εντωμεταξύ να προκληθεί κάποιο ατύχημα. Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο κλέφτης του ασθενοφόρου έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και μπαντιλίκια στους δρόμους του Ηρακλείου.
Ο 32χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, σε βαθμό κακουργήματος.
http://luben.tv/stream/131062