ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΌ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΌ -ΣΑΤΥΡΙΚΌ -ΒLOG ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ της πολιτικής της οικονομίας του αθλητισμού των celebrity @ πουτ@νας της κοινωνίας… To blog των αποκαλύψεων

Popular

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 14, 2017

vid) Ο “δημοσιογράφος” που δάκρυζε με τον Κοντομηνά, για Πούλιτζερ χυδαιότητας! «Ο έρμος ο Κουρουμπλής έχει και το πρόβλημα της όρασης» πού να δει την πετρελαιοκηλίδα;Ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος και αντιπρόεδρος του Alpha , ο άνθρωπος που “δάκρυζε” στο ντοκιμαντέρ για την αξιοθαύμαστη ζωή, του εργοδότη του Δημήτρη Κοντομηνά, δίνει μαθήματα επιστημοσύνης και ήθους. «Ο έρμος ο Κουρουμπλής έχει και το πρόβλημα της όρασης, είναι και στον βυθό η νάρκη, πού να τη δει»…

Και στη συνέχεια προχώρησε σε … ανάλυση που αποδεικνύει ότι … δεν ειναι μονον απάραδεκτος ως δημοσιογράφος αλλά και ως πολίτης χυδαιολογώντας ασυγχώρητα κατά ενός συνανθρώπου του, αλλά και επικίνδυνα άσχετος, στις βασικές γνώσεις μαθητών Γυμνασίου στο μάθημα της Χημείας.
Ο δημοσιογράφος εξήγησε, με περισπούδαστο ύφος επιστήμονα, ότι το πετρέλαιο είναι βαρύτερο από το νερό, με αποτέλεσμα εκατοντάδες τόνοι να είναι στο βυθό του Σαρωνικού και να τους φέρνουν στην επιφάνεια τα θαλάσσια ρεύματα, τα οποία απελευθερώνουν τμήματα (!) πετρελαίου.
Τι ισχύει επιστημονικά, πράγμα που γνωρίζει ακόμα και μαθητής Γυμνασίου; Το πετρέλαιο έχει μικρότερη πυκνότητα από αυτή του νερού, άρα επιπλέει. Για περισσότερες λεπτομέρεις που εξηγούν το τι συμβαίνει όταν το πετρέλαιο πέσει στη θάλασσα σας παραπέμπουμε σε ανάλυση της Greenpeace, που μάλλον κάτι παραπάνω ξέρει από τον δόκτορα Βερύκιο.
Επιμυθιο, να τον καμαρώνουν εκείνοι που τον τοποθέτησαν αντιπροεδρο στο κανάλι και να τον χαίρονται όσοι τον βλέπουν και τον ακούν. Για το καλό τους όμως, ας ρωτάνε και κανεναν πιο σχετικό για όσα λέει. Για παραδειγμα … έναν μαθητή του Γυμνασίου!!!

Πηγή: left.gr / neaselida.gr

 http://thefaq.gr/