ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΌ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΌ -ΣΑΤΥΡΙΚΌ -ΒLOG ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ της πολιτικής της οικονομίας του αθλητισμού των celebrity @ πουτ@νας της κοινωνίας… To blog των αποκαλύψεων

Popular

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 20, 2017

Απείλησε ηλικιωμένο στο Μελιγαλά ο Κασιδιάρης: «Θα σε περιμένω παλιοαρχίδι» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ένταση προκλήθηκε κατά το μνημόσυνο στην Πηγάδα του Μελιγαλά, όταν ένας ηλικιωμένος καταφέρθηκε κατά του Ηλία Κασιδιάρη, με τον χρυσαυγίτη να τον απειλεί και να τον υβρίζει.
«Όταν παίρνεις 7 χιλιάρικα το μήνα, Λιακάκο, καλά είναι» είπε ο πολίτης, με τον Κασιδιάρη λίνα μην αντιδρά αρχικά γιατί είχε μόλις καταθέσει στεφάνι και βρισκόταν σε στάση προσοχής. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο βουλευτής αντέδρασε βρίζοντας και απειλώντας τον ηλικιωμένο: «Ελα πάνω εσύ! Θα σε περιμένω, όχι εδώ στο χώρο, θα σε περιμένω εγώ, παλιοα@@δι». Και ο ηλικιωμένος του απάντησε: «Ελα εσύ εδώ ρε, κοπριταρά».
Μετά το πέρας του μνημοσύνου, το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής περίμενε τον ηλικιωμένο, με την ισχυρή αστυνομική παρουσία να μην επιτρέπει τον εκτροχιασμό της κατάστασης. Χρειάστηκε η παρέμβαση αστυνομικών που φυγάδευσαν τον πολίτη από την πίσω πλευρά μέχρι το αυτοκίνητό του, για να μη συναντηθεί με τους χρυσαυγίτες.Μπορεί το επεισόδιο να έληξε στο χώρο της Πηγάδας, ωστόσο σημειώθηκε νέο έξω από καφέ στο Μελιγαλά, όπου υπήρξε ένταση αλλά με την παρέμβαση ψυχρεμοτέρων δεν δόθηκε συνέχεια.
Πηγή: eleftheriaonline.gr

 koutipandoras.gr