Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το facebook έκλεισε το λογαριασμό της Δημουλίδου, έκλεισε και τον τάφο του


Αλητεία προδοσία...oι ηρωικές στιγμές με το κανάλι 67 αναβιώνουν τώρα από το αληταριό του Facebook Θέμα:

Δύσκολες ώρες περνάει ξανά η εθνική μας συγγραφέας, Χρυσηίδα Δημουλίδου. Οι αλήτες της Σίλικον Βάλεϊ της έκλεισαν όλα τα προσωπικά της προφίλ. Ευτυχώς για όλους μας όμως η διάσημη συγγραφέας διαθέτει και facebook page και μπορούμε να μαθαίνουμε τα νέα της.
Δείτε την αναλυτική σημερινή ανάρτησή της για την προδοσία και τον αρκουδεϊσμό που δέχτηκε από τον Ζούκερμπεργκ και την μασωνοπαρέα του.
Το θετικό είναι ότι αυτή η προδοσία δεν θα αποσπάσει την προσοχή της και συνεχίζει να γράφει μανιωδώς το καινούριο της μυθιστόρημα ονόματι “Οι πολυθρόνες των Δράκων“.
Το παρόν βιβλίο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα


Και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε 2 αποσπάσματα από τις Πολυθρόνες με πρωταγωνιστή τον Βαλέριο, τον Άρχοντα των Δράκων

Εμείς από τη μεριά μας, να της ευχηθούμε καλό κουράγιο στο πόλεμο που δέχεται τασσόμαστε ενάντια σε αυτούς που θέλουνε τον αφανισμό της από το facebook και γενικότερα από τον χώρο του βιβλίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στο ΔΣ της Endeavor Greece της Μαρέβας ο εφοπλιστής με το καράβι του που πιάστηκε με κοκαίνη στο Περού ! Ε ρε γλέντια !

Δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 121 κιλών βρέθηκαν σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων, με σημαία Μάλτας στο Περού.

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.