ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΌ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΌ -ΣΑΤΥΡΙΚΌ -ΒLOG ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ της πολιτικής της οικονομίας του αθλητισμού των celebrity @ πουτ@νας της κοινωνίας… To blog των αποκαλύψεων

Popular

Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2017

Το facebook έκλεισε το λογαριασμό της Δημουλίδου, έκλεισε και τον τάφο του


Αλητεία προδοσία...oι ηρωικές στιγμές με το κανάλι 67 αναβιώνουν τώρα από το αληταριό του Facebook Θέμα:

Δύσκολες ώρες περνάει ξανά η εθνική μας συγγραφέας, Χρυσηίδα Δημουλίδου. Οι αλήτες της Σίλικον Βάλεϊ της έκλεισαν όλα τα προσωπικά της προφίλ. Ευτυχώς για όλους μας όμως η διάσημη συγγραφέας διαθέτει και facebook page και μπορούμε να μαθαίνουμε τα νέα της.
Δείτε την αναλυτική σημερινή ανάρτησή της για την προδοσία και τον αρκουδεϊσμό που δέχτηκε από τον Ζούκερμπεργκ και την μασωνοπαρέα του.
Το θετικό είναι ότι αυτή η προδοσία δεν θα αποσπάσει την προσοχή της και συνεχίζει να γράφει μανιωδώς το καινούριο της μυθιστόρημα ονόματι “Οι πολυθρόνες των Δράκων“.
Το παρόν βιβλίο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα


Και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε 2 αποσπάσματα από τις Πολυθρόνες με πρωταγωνιστή τον Βαλέριο, τον Άρχοντα των Δράκων

Εμείς από τη μεριά μας, να της ευχηθούμε καλό κουράγιο στο πόλεμο που δέχεται τασσόμαστε ενάντια σε αυτούς που θέλουνε τον αφανισμό της από το facebook και γενικότερα από τον χώρο του βιβλίου.