Πατρίς θρησκεία απελπισία ! Το τελευταίο "αγίασμα" της διαπλοκής του σκοταδισμού και της αρπαχτής


Απο το μένουμε Ευρώπη ...στην αγιαστούρα και την πατριδοκαπηλία ! Προχωράμε χωρίς αυτούς.


Θέμα :


Το σενάριο γνωστό: Κάποιο κυβερνητικό στέλεχος, με αφορμή ανάξια λόγου, δέχεται κίτρινη επίθεση από το μπλοκ των γαλαζοκίτρινων ΜΜΕ, κυρίως διαδικτυακών. Στη συνέχεια, αναλαμβάνει το επίσημο γραφείο Τύπου της ΝΔ να φέρει την επίθεση στο υψηλότερο επίπεδο προκειμένου αυτή να «παίξει» και στα δελτία ειδήσεων ώστε η ατζέντα να στραφεί στο εν λόγω θέμα.
Την άλλη μέρα, 5-6 ακόμα πρωτοσέλιδα θα δώσουν παράταση ζωής στο πυροτέχνημα, συνήθως με ακροδεξιές κορώνες και συκοφαντικούς τίτλους που παραπέμπουν όχι τόσο σε παραδοσιακά έντυπα του συντηρητικού, έστω, χώρου αλλά στον ατόφιο εκπρόσωπο της ακροδεξιάς παραδημοσιογραφίας: το περίφημο «Μακελειό».
Αυτή τη φορά, τη θέση του Κ. Γαβρόγλου πήρε ο Ν. Βούτσης. «Η θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι το ιδιαίτερο. Δεν γεννιέται κανείς και πεθαίνει στο πλαίσιο ενός λαού ή εθνότητας και με το θρησκευτικό συναίσθημα αποτυπωμένο πάνω του. Είμαστε ένα σύγχρονο κράτος. Δεν είμαστε φονταμενταλιστικό ορθόδοξο κράτος, ούτε ταλιμπάν της Ορθοδοξίας»: Αυτά είπε ο πρόεδρος της Βουλής στην ΕΡΤ (διαβάστε αναλυτικά) και έπεσε η Νέα Δημοκρατία να τον φάει, να τον κατηγορήσει ότι «αμφισβήτησε ακόμη και τη θρησκεία του ελληνικού λαού, παρόλο που ρητά αναγνωρίζεται από το σύνταγμά μας». Όλα αυτά πασπαλισμένα, όπως πάντα με λίγο από... Ρουβίκωνα (εδώ ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ)!