ΑΙΣΧΟΣ: Ο Βενιζέλος προλογίζει βιβλίο υμνητή και απολογητή των ταγμάτων ασφαλείας και των δοσίλογων της κατοχής (ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ)

Όνειδος και ντροπή αποτελεί το γεγονός πως ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος, προλογίζει το βιβλίο του απολογητή των προδοτικών ταγμάτων ασφαλείας, των γερμανοτσολιάδων δηλαδή, και των δοσίλογων της Κατοχής, Σάκη Μουμτζή.

Την ανατριχιαστική, ντροπιαστική δραστηριότητα του αρθρογράφου του Liberal.gr είχε αποκαλύψει το PERIODISTA.GR σε συνέχειες (Διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ).
Να θυμίσουμε μόνο ότι σύμφωνα με τον εν λόγω απολογητή της δράσης των συνεργατών των ναζί "στην Μακρόνησο οι κρατούμενοι έκαναν διακοπές".
Εντάξει, οι ακροδεξιές και γραφικές απόψεις του Μουμτζή είναι γνωστές. Όπως επίσης είναι γνωστό το γεγονός ότι είναι θαυμαστής του ακροδεξιού αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, και θερμός οπαδός του Μητσοτάκη. Επίσης είναι γνωστό ότι το Liberal.gr φιλοξενεί πολύ συχνά απόψεις που υμνούν τους συνεργάτες των ναζί ξεπερνώντας ακόμη και τις προσκείμενες στη Χρυσή Αυγή ιστοσελίδες. 
Και καλά το liberal έχει δικαίωμα να διεκδικεί τον τίτλο του "επιγόνου των ταγματασφαλιτών". Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όμως, που παριστάνει τον... σοσιαλιστή, δεν ντρέπεται να συναναστρέφεται το ακροδεξιό περιθώριο;
Μάλλον όχι. Δεν ντρέπεται.
Δείτε τη φώτο με το εξώφυλλο του βιβλίο του Μουμτζή που προλογίζει ο Βενιζέλος - Τα ΒΙΝΤΕΟ θα τα βρείτε στα παραπάνω λινκς