ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΌ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΌ -ΣΑΤΥΡΙΚΌ -ΒLOG ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ της πολιτικής της οικονομίας του αθλητισμού των celebrity @ πουτ@νας της κοινωνίας… To blog των αποκαλύψεων

Popular

Πέμπτη, Ιουλίου 13, 2017

Τον έκαναν τουλούμι στο Στάδιο γιατί χαστούκισε τη γυναίκα του

Τη μαγική βραδιά στο κατάμεστο στάδιο, χθες, στη μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», στο Καλλιμάρμαρο, με τον Διονύση Σαββόπουλο και μία πλειάδα αξιόλογων καλλιτεχνών, έμμελε να διακόψει ένα πολύ άσκημο περιστατικό.


Όλα ξεκίνησαν όταν ένας θεατής, για άγνωστο λόγο, άρχισε να διαπληκτίζεται με κάποιον άλλον που καθόταν κάποιες σειρές παραπάνω. Η γυναίκα, η οποία συνόδευε τον έναν από τους δύο άνδρες που ενεπλάκησαν στον καβγά, προσπαθούσε επί ώρα να τον συγκρατήσει, μπαίνοντας μπροστά του. Ωστόσο, σε κάποια στιγμή, που η ένταση φούντωσε, την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει. Στη συνέχεια, μάλιστα, φαίνεται να την χαστουκίζει. 

Στο δεύτερο βίντεο, οι άλλοι θεατές που κάθονταν στις κοντινές θέσεις, εξοργισμένοι από την κίνηση του άνδρα, αρχίζουν να του επιτίθενται φραστικά για την κίνησή του να χτυπήσει την γυναίκα, η οποία συνεχίζει να προσπαθεί να τον αποφορτίσει και να τον καλμάρει. Μάταια, όμως, γιατί ακολούθησε κυριολεκτικά πανδαιμόνιο, με όλους τους θεατές να τον κάνουν τουλούμι στο ξύλο!

Τα δύο βίντεο έχουν χιλιάδες προβολές στο Facebook, ενώ κάτω από τις αναρτήσεις χρήστες εκφράζουν την οργή τους για τον άνδρα που χτύπησε τη γυναίκα με το μαύρο φόρεμα, στολίζοντάς τον με πολλά κοσμητικά επίθετα. 
http://www.zougla.gr/