Μούφες...τα ρεπορτάζ για δήθεν εφοριακούς με τραπέζι στο Νammos και παραμύθια για τα 2 εκατομμύρια ευρώ Τίγκα στη βίζιτα και το γλαμουρογυφταριό το Nammos !

Βγάζουν ψεύτικα ρεπορτάζ και γράφουν μύθους για ζάμπλουτους στο party εμποροπανήγυρη Μυκόνου. με τον Ρέμο . Σε καμία περίπτωση τα έσοδα δεν ξεπέρασαν τα 500.000 ευρώ. Δεν ήταν εκεί εκτός από κάτι ψώνια ...στα Α ΒΑΝΚ με τα 10.000 ευρώ !!! Αυτά είναι διαφημιστικά κόλπα και πληρωμένα ρεπορτάζ σε γνωστές ιστοσελίδες εντύπων. Η εφορία ήταν εκεί όπως πάει σε κάθε έλεγχο ...με μυστικούς και οχι φανερούς εφοριακούς της ΑΔΑΕ.
Και η μεγάλη μούφα οτι τα χρήματα της εφορίας ...πληρώθηκαν σε ειδικό λογαριασμό Αφού πρόκειται για ΦΠΑ και δηλώνεται και καταβάλετε με περιοδική δήλωση.
Κατά τα άλλα στο μαγαζί κυκλοφορούσε πολύ Ιντερκική Βίζιτα με αλλοδαπές απο γραφεία γνωστά ως κινητά μπουρδέλα των 150- 200 ευρώ !
Οσο  για τους καλλιτέχνες...για Ρέμο δεν χρειάζεται να πούμε ...για Ραμαζότι στα αζήτητα είναι και με 50.000 ευρώ όλα κομπλέ έρχεται και στο νταμάρια ...που έχουν γίνει καλοκαιρινοί χώροι συναυλιών !