Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Η Δικαιοσύνη θα μιλήσει»: Τι απάντησαν Καμμένος - Κοντονής στις ερωτήσεις για την υπόθεση του Noor1 (βίντεο)

«Η Δικαιοσύνη διεξάγει όλες τις έρευνες, όλες οι καταγγελίες, ακόμη και οι αντιφατικές του ιδίου προσώπου θα ελεγχθούν μέχρι κεραίας. Τα στοιχεία που έχει δώσει (αριθμοί εμβασμάτων κα) ο κατηγορούμενος, ήδη, με την διαδικασία της δικαστικής συνδρομής, ζητείται διασταύρωση και επιβεβαίωση και επ' αυτών. Η Δικαιοσύνη θα μιλήσει», τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής σχετικώς με το θέμα των διαρροών από τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, για την υπόθεση NOOR1.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημ. Συμπαράταξης Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, ο οποίος ανέφερε ότι «η κυβέρνηση ελέγχεται για μία υπόθεση με χαρακτηριστικά παραπολιτικού και παραδικαστικού κυκλώματος και για απόπειρα χειραγώγησης της Δικαιοσύνης με πολιτικές μεθοδεύσεις» ο κ. Κοντονής απέκρουσε τις κατηγορίες.
Παραθέτοντας γεγονότα, σύμφωνα με τα οποία -όπως είπε- «κονιορτοποιείται ο ισχυρισμός» περί σύνδεσης της υπόθεσης με την εξαγορά του ΔΟΛ από τον κ. Μαρινάκη, ο κ. Κοντονής ζήτησε από την Βουλή να «κρατήσει» ως συμπέρασμα, ότι «σε αυτό τον τόπο όλοι ελέγχονται και κανένας μεγαλοσχήμων, οικονομικός παράγων ή εκδότης δεν πρόκειται να βρεθεί στο απυρόβλητο». «Αυτό είναι υπόσχεση της κυβέρνησης στον ελληνικό λαό και η κυβέρνηση αυτή τηρεί τις υποσχέσεις της μέχρι κεραίας» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης.
Ο ερωτών βουλευτής ωστόσο, μίλησε για «πολιτική παράγκα, παράγκα της φυλακής και δυστυχώς της Δικαιοσύνης» και καταλόγισε στον υπουργό Δικαιοσύνης, ότι άφησε την Δικαιοσύνη έρμαιο στον πόλεμο των πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων, καλύπτοντας τον κ. Καμμένο και όχι την ομαλή λειτουργία της Δικαιοσύνης. «Φοβάμαι ότι σε αυτή την πολιτική τερατογένεση που έχει δημιουργήσει η συγκυβέρνησή σας με τον κ. Καμμένο, επιμένετε να νομίζετε ότι εσείς δίνετε τον τόνο, αλλά όπως φαίνεται, η ΑΝΕΛοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι το πολιτικό τέρας στο οποίο θέλετε να μοιάσετε» είπε ο κ. Παπαθεοδώρου.
«Στο κραυγαλέο ερώτημα αν είσαστε εσείς μπροστά σε έναν κρατούμενο ο οποίος έλεγε “κινδυνεύει η ζωή μου και θα πεθάνω όπως άλλοι επτά και ακόμη ότι θα αποκαλύψω επιπλέον στοιχεία” εσείς τί θα λέγατε; Όχι, γιατί έχεις καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ισόβια;» διερωτήθηκε ο κ. Κοντονής, ο οποίος δήλωσε την βεβαιότητά του, ότι όλοι θα τον ενθάρρυναν να δώσει τα στοιχεία στις αρμόδιες αρχές.
«Επομένως, ο υπουργός Άμυνας γιατί εγκαλείται; Για παρατυπίες; Για υπερβάλλοντα ζήλο; Πείτε ότι θέλετε. Το καθήκον του ως υπουργός και ως πολίτης το έκανε. Του ζήτησε να δώσει στην Δικαιοσύνη τα στοιχεία και προφανώς προσπάθησε να τον ενθαρρύνει για να πράξει αυτά τα οποία έπρεπε να πράξει» τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης.
Δήλωσε επίσης, ότι η αλληλουχία των γεγονότων, δεν έχει να κάνει με συμφέροντα, ούτε με πλειστηριασμούς εκδοτικών ομίλων και προσέθεσε ότι ο Π. Καμμένος στις 17 Ιανουαρίου που επικοινώνησε με τον κατηγορούμενο, προφανώς και δεν ήξερε -όπως και κανείς- ότι ο κ. Μαρινάκης, θα πάρει μέρος σε πλειστηριασμό στον ΔΟΛ.
«Επομένως γίνεται λαθροχειρία. Αυτό που δεν ήξερε ο Καμμένος, προσπαθείτε να το προσάψετε. Όταν έγινε ο πλειστηριασμός στον ΔΟΛ και όταν ο Καμμένος δεν είχε καμία επαφή με τον κατηγορούμενο. Κονιορτοποιείται ο ισχυρισμός περί εξαγοράς του ΔΟΛ από τον κ. Μαρινάκη» τόνισε.
Όπως είπε ο κ. Κοντονής, όταν τον ενημέρωσε ο υπουργός, εκείνος ενημέρωσε τις εισαγγελικές αρχές, ενώ για τον εάν υπάρχει παραβίαση του Κανονισμού των φυλακών διέταξε έρευνα, για τις καταγγελίες Γιαννουσάκη εις βάρος του προανακριτικού υπαλλήλου και της εισαγγελέως ήδη διεξάγεται εισαγγελική έρευνα και όσον αφορά τα έγγραφα που έδωσε ο κρατούμενος στην εισαγγελέα και στον κ. Τριανταφυλλόπουλο, ήδη διεξάγεται εισαγγελική έρευνα και έχει ενεργοποιηθεί η διαδικασία δικαστικής συνδρομής.
«Πού βλέπετε παρατυπία και μάλιστα να μιλάτε για παραδικαστικό, όταν όλα διερευνώνται; Έχουμε έναν κρατούμενο που δίνει στοιχεία και λογαριασμούς και κατονομάζει πρόσωπα που θα διερευνηθούν και μετά λέει ότι τον πιέζουν κι αυτά διερευνώνται τα πάντα» προσέθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος, ωστόσο, ζήτησε να υπάρξει προβληματισμός για το γεγονός, ότι ο κρατούμενος μίλησε για μια βαλίτσα με 650.000 ευρώ, η οποία ήρθε στο Ελληνικό, κάτι που πιστοποιήθηκε.
Επίσης, ο υπουργός Δικαιοσύνης διερωτήθηκε πότε άρχισαν να ακούγονται τα περί σκευωρίας εναντίον του επιχειρηματία, για να απαντήσει: «Μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησε η οικονομική αστυνομία στα γραφεία του».
Τέλος, ο υπουργός Δικαιοσύνης, ξεκαθάρισε ότι στον τόπο αυτό ελέγχονται όλοι και έθεσε το ερώτημα: «Δεν θα ελέγχονται οι μεγαλόσχημοι οικονομικοί παράγοντες και εσχάτως και παράγοντες των ΜΜΕ; Ή τους πέρασε η ιδέα ότι αυτά που ξέρανε από προηγούμενες κυβερνήσεις, θα τα συνεχίσει και η παρούσα κυβέρνηση;».
«Θα ολοκληρωθεί η έρευνα όπως την διεξάγει η Δικαιοσύνη και θα καταλήξει σε συμπεράσματα και τότε θα δούμε ποιοι γίνονται, όχι βαποράκια ναρκωτικών, αλλά βαποράκια επιχειρηματικών συμφερόντων μέσα στο Κοινοβούλιο» κατέληξε στην πρωτολογία του ο κ. Κοντονής.
«Δεν έχω την ίδια αισθητική και δεν θα μιλήσω για βαποράκια, αλλά θα σας πω ότι συνήγοροι αυτών που θα ελεγχθούν για τη δράση τους σε αυτή την υπόθεση υπάρχουν. Διότι μόλις αθωώσατε τον κ. Καμμένο» απάντησε ο κ. Παπαθεοδώρου και προσέθεσε προς τον υπουργό: «Οι αλυσίδες πρέπει είναι πολύ βαριές που δένουν τους ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό θα το δείτε και το επόμενο διάστημα».
«Έρχονται αυτά στη Βουλή κι όλο αυτό το διάστημα δεν είχε επέμβει η Δικαιοσύνη με δική σας εντολή, ώστε να μη χρειάζεται σήμερα να μιλάμε. Χρειάζεται τις καλές προθέσεις του κ. Καμμένου για να κάνει την δουλειά της η Δικαιοσύνη, τη στιγμή που εσείς είστε υπουργός Δικαιοσύνης και θα μπορούσαν να έρθουν σε εσάς όλα αυτά; Προφανώς και όχι. Πού κολλάει αυτό στην αλληλουχία των γεγονότων;» ανέτεινε προς τον κ. Κοντονή ο ερωτών βουλευτής της Δημ. Συμπαράταξης.
«Η αντιπολίτευση ετράπη σε ισπανική υποχώρηση» επανήλθε ο υπουργός Δικαιοσύνης και την κατηγόρησε ότι επιλεκτικά αναφέρεται σε ό,τι την βολεύει, ενώ επικαλούνται διαλόγους (που είναι παράνομα μέσα) και στηρίζει μια επιχειρηματολογία σε αυτά, για να πλήξει τον υπουργό και την κυβέρνηση.
Αφού ο κ. Κοντονής, επανέλαβε ότι διεξάγεται έρευνα σε τρία επίπεδα, συμπλήρωσε πως όσον αφορά τις καταθέσεις, αυτές λήφθηκαν από το 2015, και σχολίασε: «Μήπως ήταν από τότε να πάρει τον ΔΟΛ ο κ. Μαρινάκης;».

Π. Καμμένος: Ποιον υπερασπίζεται ο Αδ. Γεωργιάδης;

«Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έρχεται να υπερασπιστεί σήμερα έναν επιχειρηματία που εμπλέκεται σε διάφορες υποθέσεις που ερευνά η δικαιοσύνη», ανέφερε νωρίτερα απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος
Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι η υπόθεση του Noor One αφορά διακίνηση ναρκωτικών τριών τόνων, και πιθανώς και το πετρέλαιο που θα έφερνε θα ήταν το αντάλλαγμα για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας. Όπως υποστήριξε, η υπόθεση έχει να κάνει και με την ασφάλεια της χώρας, αφού στην υπόθεση εμπλέκονται Τούρκοι έμποροι ναρκωτικών, συνεπώς είναι υπόθεση που αφορά την ιδιότητά του ως υπουργού Εθνικής Άμυνας. Πρόσθεσε ότι υπάρχει μία ξεκάθαρη υποστήριξη από τη ΝΔ, ενός υπόπτου, ενός εμπλεκόμενου σε τέσσερις υποθέσεις, τον οποίο μάλιστα ο κ. Γιαννουσάκης έχει κατονομάσει. 
Προηγήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κάλεσε τον υπουργό Άμυνας να απαντήσει με ποια αρμοδιότητα επικοινώνησε με τον κ. Γιαννουσάκη, τι του είπε και αν συνομίλησε και με τον Χριστοφορίδη.
Ο κ. Καμμένος, για τη συνομιλία του με τον ισοβίτη, ανέφερε ότι ο κ. Γιαννουσάκης φοβόταν για τη ζωή του, μήπως «φαγωθεί» όπως και οι υπόλοιποι μάρτυρες κατηγορίας αν θα αποκάλυπτε όσα ήξερε για την υπόθεση.
Βοά η κοινωνία για τις σχέσεις Μαρινάκη με την οικογένεια Μητσοτάκη είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και συνέχισε: Μπορείτε να διατηρείτε ότι σχέσεις θέλετε, ένα πράγμα δεν μπορείτε. Όταν αυτοί ελέγχονται για σοβαρά ποινικά αδικήματα να μπαίνετε μπροστά και να τους παρέχετε ασυλία. Εάν το νόμιμο δεν είναι πάντε ηθικό, το παράνομο είναι εντελώς ανήθικο και εγκληματικό κι αυτό σας αφορά και σας και τον κ. Βορίδη που ήταν δικηγόρος του κ. Μαρινάκη και της παρέας τόνισε ο κ. Καμμένος. Εάν μάλιστα αναλογιστείτε ότι ο δήθεν κυνηγημένος από εμάς Μαρινάκης έγινε επί των ημερών μας ιδιοκτήτης του ΔΟΛ αντιλαμβανόμαστε ποια ευθύνη έχει ο καθένας μας και πως φέρεται αυτή η κυβέρνηση είπε ο υπουργός.
Για το θέμα της επικοινωνίας του με τον κρατούμενο ο κ. Καμμένος είπε: Ναι, τηλεφωνήθηκα μαζί του και του έθεσα το αμείλικτο ερώτημα. Συνέχισε δε λέγοντας: Ο κ. Μαρινάκης, μήνυσε εμένα, τον ανακριτή και τον δημοσιογράφο. Τον ισοβίτη γιατί δεν τον μήνυσε; Ή μήπως φοβήθηκε ένας ακόμη ισοβίτης να φάει λίγους ακόμη μήνες φυλακή για συκοφαντική δυσφήμιση; αναρωτήθηκε ο κ. Καμμένος.
«Άξιος ο μισθός σας κ. Γεωργιάδη. Θα σας κλείσουν σίγουρα πολλές συνεντεύξεις στα μέσα που έχει ο κ. Μαρινάκης» τόνισε στη δευτερολογία του ο Π. Καμμένος
«Γνώριζα τον κύριο Γεωργιάδη ως καλό έμπορο βιβλίων από την τηλεόραση. Ως υπερασπιστή εμπλεκομένων με ποινικές υποθέσεις δεν τον είχα γνωρίσει. Άξιος ο μισθός σας, κύριε Γεωργιάδη!», ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στον αντιπρόεδρο της ΝΔ. 
«Είμαι βέβαιος ότι θα σας επιβραβεύσουν με πολλές συνεντεύξεις στα μέσα του κ. Μαρινάκη. Συνομιλίες δικές μου, όποιες έχετε, καταθέστε τες! Συνομιλίες βουλευτών της ΝΔ έχουν καταγράψει οι κοριοί της ΕΥΠ, με τον κ. Αιμίλιο Κοτσώνη, όπως έχουν δημοσιευθεί χθες στο διαδίκτυο και στο Documento. Εσείς πηγαίνατε και καθόσασταν στο ΝΑΜΟS και τους φιλάγατε τα πόδια, και σας λέγανε ότι όποιοι φιλάτε καλά θα μπορέσετε να εκλεγείτε βουλευτές και να γίνετε και υπουργοί. Και στη συνομιλία που αποκαλύφθηκε χθες, έλεγε ξεκάθαρα: Για να γίνεις υπουργός Αθλητισμού, πρέπει να περάσεις από τον Μαρινάκη! Αυτή είναι η κατάντια σας!», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόσθεσε: «Ανοίξτε όσα τηλέφωνα θέλετε. Εγώ μιλάω από το δικό μου κινητό και όχι από πακιστανικά τηλέφωνα. Αν ήθελα να κάνω οποιαδήποτε παρανομία, θα μιλούσα από άλλα τηλέφωνα. Από το δικό μου τηλέφωνο μίλησα και έκανα το καθήκον μου. Το καθήκον μου είναι όταν ένας κρατούμενος έρχεται και λέει φοβάμαι για τη ζωή μου, και θέλω να καταγγείλω τον παραπάνω, να μην προστατεύσω τον παραπάνω, αλλά να προστατεύσω τον μάρτυρα!».


«Η ΝΔ ταυτίζεται με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα»

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Μελιγγώνης στην «Αυγή» (αναλυτικά εδώ) στον... δρόμο έμεινε η “διαρρεόμενη” πρόταση μομφής που εφέρετο αποφασισμένη να καταθέσει η Ν.Δ. κατά του Π. Καμμένου. Εξάλλου, για την αξιωματική αντιπολίτευση αλλιώς ξεκίνησε η συγκεκριμένη υπόθεση και αλλιώς κατέληξε: η οδός Πειραιώς επιχείρησε να στοχοποιήσει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας βάσει απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών έχοντας ως τελικό στόχο τη συνολική αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης, και κατέληξε... σχεδόν απολογούμενη για τη στάση της, εν μέσω έντονης εσωστρέφειας στην οδό Πειραιώς.
«Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά δεν είναι η στάση της κυβέρνησης απέναντι σε επιχειρηματικά συμφέροντα, αλλά για ποιον λόγο η ΝΔ ταυτίζεται με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σχετικά με την υπόθεση Noor 1, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ
«Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι το γεγονός ότι η ΝΔ υπερασπίζεται συγκεκριμένο επιχειρηματία που, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, φέρεται να εμπλέκεται σε μια σειρά από υποθέσεις και αυτό θεωρώ ότι αποτελεί τεράστιο θεσμικό, πολιτικό, στρατηγικό λάθος της ΝΔ». Κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι προσπαθεί να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα, γιατί δεν της βγήκε το καταστροφολογικό σενάριο της αποτυχίας της αξιολόγησης και προσπαθεί να απλώσει ένα πέπλο σήψης πάνω από την ελληνική κοινωνία και τον δημόσιο διάλογο. 
Δεν συντελέστηκε καμιά αντιθεσμική, παραθεσμική ή παράνομη πράξη, τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος και σημείωσε πως το μείζον είναι μια τεράστια υπόθεση ναρκωτικών που πρέπει να διαλευκανθεί. Είπε ότι δεν απαγορεύεται να επικοινωνούν με όποιον θέλουν οι κρατούμενοι, δεν τους έχει απαγορευτεί να τηλεφωνούν στον έξω κόσμο, η κάθε λειτουργία κάνει αυτό που ορίζει το Σύνταγμα. Πολιτικά, είπε το μόνο που έκανε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας ήταν να παραπέμψει την υπόθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης κι αυτός στην εισαγγελία.
Σημειώνεται πως από την πρώτη στιγμή που η αντιπολίτευση έθετε ζήτημα για τη συνομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον Μάκη Γιαννουσακη, η κυβέρνηση ζητούσε απο τη ΝΔ, να μιλήσει με ονόματα και να απαντήσει εαν εκπροσωπεί συγκεκριμένο επιχειρηματία.
Στο μεταξύ στη δικαιοσύνη στράφηκε ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά, καταγγέλλοντας σκευωρία εις βάρος του. Στην αναφορά του, στρέφεται σε βάρος του λιμενικού ανακριτικού υπαλλήλου, ο οποίος συνομιλεί με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη, αλλά και κατά παντός άλλου υπευθύνου που είχε κάθε μορφή συμμετοχής στην σε βάρος του σκευωρία.

Υπόθεση «Noor1»: Συμπληρωματικά στοιχεία θα καταθέσει την Τετάρτη ο ισοβίτης Eυθ. Γιαννουσάκης
Συμπληρωματικά στοιχεία σχετικά με τους χρηματοδότες στην υπόθεση μεταφοράς των δύο τόνων και 120 κιλών ηρωίνης με το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο «Noor1» που εντοπίστηκε και δεσμεύτηκε τον Ιούνιο του 2014 στη Βλήχα Ελευσίνας, αναμένεται να καταθέσει την Τετάρτη 28 Ιουνίου στην ανακρίτρια Πειραιά που χειρίζεται την υπόθεση, ο καταδικασθείς επιχειρηματίας Ευθύμης Γιαννουσάκης. (αναλυτικά)
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…